Giftet seg i «One Piece»

Skuespiller Chris O'Dowd tok til Twitter i nygift lykkerus.

GOD HUMOR: «Bridesmaids»-stjernen Chris O'Dowd (t.h) og TV-programleder Dawn Porter annonserte giftermålet sitt med et joggedress-bilde på mikrobloggstedet Twitter. Da de forlovet seg i julen tok de også til Twitter med humoristiske beskjeder. Her er Foto: All Over Press
GOD HUMOR: «Bridesmaids»-stjernen Chris O'Dowd (t.h) og TV-programleder Dawn Porter annonserte giftermålet sitt med et joggedress-bilde på mikrobloggstedet Twitter. Da de forlovet seg i julen tok de også til Twitter med humoristiske beskjeder. Her er Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Bridesmaids»-stjernen Chris O'Dowd (32) har gått fra å spille i bryllupsfilm til å ha hovedrollen, ved siden av sin utkårdede så klart, i sitt eget bryllup.

Den 26. august giftet den irske sjarmøren seg nemlig med forloveden Dawn Porter (33). Parets tre dagers bryllupsfest kulminerte med en avslappet bakgårdsfest der de to utvekslet bryllupsløfter, skriver People.

«Akkurat gift!!!!» skrev O'Dowd på Twitter-profilen sin etter vielsen.
 
Sammen med dette gledesutbruddet fulgte et bilde av de nygifte i temmelig uvanlige bryllupsantrekk: Matchende, heldekkende joggedresser, såkalte «One pieces».

Det sympatiske paret møttes på Porters 30-årsfest i Los Angeles i 2009. Og i romjulen i fjor fridde komikeren O'Dowd til sin kjære Dawn, som jobber i TV. Mon tro om hun nå skal skifte navn til Dawn O'Dowd?

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Får 175 millioner av eksmannen   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer