Giftet seg i joggesko

Musikk-stjernen Bobby Brown holdt en svært utradisjonell stil på sitt Hawaii-bryllup. Se bildene!

HAWAII-BRYLLUP: Her står de som nygifte. Alicia Etheridge, Bobby Brown med sønnen deres Cassius (3) på armen.  Foto: Twitter/PLANET PHOTOS
HAWAII-BRYLLUP: Her står de som nygifte. Alicia Etheridge, Bobby Brown med sønnen deres Cassius (3) på armen. Foto: Twitter/PLANET PHOTOS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fire måneder etter ekskona Whitney Houstons død, giftet Bobby Brown (43) seg med Alicia Etheredge tidligere denne uken.

- Det var den mest spesielle og vakreste dagen i verden, og vi delte den med hele familien og vennene våre, sa Alicia ifølge nettsiden Rumorfix.


Dagen før opptrådde Brown i Honolulu med bandet sitt «New Edition». Alicia som er hans manager, giftet seg deretter i hvit kjole, mens Bobby hadde på seg joggesko og hawaiiskjorte.

Alle deres barn var tilstede, bortsett fra Brown og Whitneys datter, Bobbi Kristina.

Paret forlovet seg i 2010, og nå feirer de lykken som nygifte på stranda i Oahu. Men bryllupsfeiringen vil ikke vare lenge. Bobby må nemlig fortsette turnéen med bandet sitt allerede i morgen. Da går turen til Oakland i California.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Arrestert for fyllekjøring  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer