Giftet seg i joggebukse

TV-stjernen droppet kjolen på sin store dag.

GIFT I JOGGEBUKSE: Bethenny Frankel valgte joggebukse istedenfor brudekjole, da hun i helgen giftet seg med kjæresten Jason Hoppy. Foto: All Over Press
GIFT I JOGGEBUKSE: Bethenny Frankel valgte joggebukse istedenfor brudekjole, da hun i helgen giftet seg med kjæresten Jason Hoppy. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Bethenny Frankel (39) har blitt en stor TV-stjerne i USA gjennom sin deltakelse i dokusåpen «The Real Housewives of New York City», men da hun giftet seg med kjæresten Jason Hoppy, var det ikke mye glitter og glamour over bryllupsantrekket.

Istedenfor å finne en brudekjole som kunne passe hennes syv måneder gravide kropp, valgte Bethenny like godt å til alters i en elastisk joggebukse!

- Jeg er en ekte husmor, nå er jeg klar for bryllupsreisen, skrev Bethenny på sin Twitter-side etter seremonien, ifølge popeater.com.

De 70 gjestene skal ha blitt servert blant annet hummer, biff og fisk, før festen fortsatte på «The Four Seasons»-restauranten i New York.

I ekte reality-ånd ble seremonien og festen filmet,  og resultatet skal bli til TV-serien «Bethenny getting married», som sendes på amerikansk TV til høsten.


Og dersom alt går etter planen varer det neppe lenge før Frankel kan planlegge enda en TV-serie. Den høygravide TV-stjernen har nemlig termnin for sitt første barn allerede i starten av juni.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!   


LES OGSÅ: Paradise-Karoline: - Han gikk ned på kne og friddeVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer