Giftet seg i joggebukse

TV-stjernen droppet kjolen på sin store dag.

GIFT I JOGGEBUKSE: Bethenny Frankel valgte joggebukse istedenfor brudekjole, da hun i helgen giftet seg med kjæresten Jason Hoppy. Foto: All Over Press
GIFT I JOGGEBUKSE: Bethenny Frankel valgte joggebukse istedenfor brudekjole, da hun i helgen giftet seg med kjæresten Jason Hoppy. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Bethenny Frankel (39) har blitt en stor TV-stjerne i USA gjennom sin deltakelse i dokusåpen «The Real Housewives of New York City», men da hun giftet seg med kjæresten Jason Hoppy, var det ikke mye glitter og glamour over bryllupsantrekket.

Istedenfor å finne en brudekjole som kunne passe hennes syv måneder gravide kropp, valgte Bethenny like godt å til alters i en elastisk joggebukse!

- Jeg er en ekte husmor, nå er jeg klar for bryllupsreisen, skrev Bethenny på sin Twitter-side etter seremonien, ifølge popeater.com.

De 70 gjestene skal ha blitt servert blant annet hummer, biff og fisk, før festen fortsatte på «The Four Seasons»-restauranten i New York.

I ekte reality-ånd ble seremonien og festen filmet,  og resultatet skal bli til TV-serien «Bethenny getting married», som sendes på amerikansk TV til høsten.


Og dersom alt går etter planen varer det neppe lenge før Frankel kan planlegge enda en TV-serie. Den høygravide TV-stjernen har nemlig termnin for sitt første barn allerede i starten av juni.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!   


LES OGSÅ: Paradise-Karoline: - Han gikk ned på kne og friddeVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer