GIFTET SEG: Lørdag stod det bryllup mellom Justin Bartha og forloveden Lia Smith på Oahu. Paret giftet seg i en intim utendørsseremoni før solnedgang. Foto: Splash News / All Over Press
GIFTET SEG: Lørdag stod det bryllup mellom Justin Bartha og forloveden Lia Smith på Oahu. Paret giftet seg i en intim utendørsseremoni før solnedgang. Foto: Splash News / All Over PressVis mer

Giftet seg i intim seremoni på Hawaii

«Hangover»-stjernen Justin Bartha klarte seg tydeligvis igjennom sitt eget utdrikningslag.

SEOGHØR.NO: Plutselig gift!

Skuespiller Justin Bartha (35), kjent som den uheldige brudgommen i den første «Hangover»-filmen, fikk et skikkelig drømmebryllup lørdag.

Han og forloveden Lia Smith ble viet før solnedgang på idylliske Hawaii - brudens fødested. Det melder People.

Bryllupet fant sted på Kualoa Ranch på øya Oahu, og Hollywood-stjerne Reese Witherspoon og ektemannen Jim Toth var blant de få, utvalgte gjestene.

- Lia var iført en hvit, stroppeløs kjole og sandaler med edelstener. Justin var kledd i en mørk dress. De var søte sammen og så veldig forelsket ut. Han holdt brudebuketten og gikk med armen rundt henne etter vielsen.

- Familiene og vennene deres virket så glade på deres vegne og hadde det fantastisk på Hawaii også i forkant av bryllupet, forteller et øyenvitne til UsWeekly.

Selve seremonien fant sted ved en fiskedam med historisk sus og et alter bygget av stokker. Ifølge UsWeekly varte vielsen, som begynte kl. 16 lokal tid, kun i omtrent ett kvarter.

Justin og Lia forlovet seg i mai i fjor, under en romantisk ferietur til Big Sur i California.

LAV PROFIL: Justin og Lia datet en god stund før de offentliggjorde forholdet. Her er de på vei ut fra en kino i West Hollywood i september 2012. Foto: Stella Pictures
LAV PROFIL: Justin og Lia datet en god stund før de offentliggjorde forholdet. Her er de på vei ut fra en kino i West Hollywood i september 2012. Foto: Stella Pictures Vis mer

Tilbake til Hawaii

Giftemålet fant sted nesten akkurat ett år etter at det ble bekreftet at turteduene var et par.

Den gang tilbragte de 1. nyttårsdag på en strand i Maui, der de nøt solskinnet og utvekslet kyss og omfavnelser. På denne ferieturen tilbragte de dessuten tid med Lias foreldre - da også på Oahu, ifølge People.

«CBGB»-stjernen og Lia, som jobber som fitnesstrener, hadde da datet siden sommeren 2012. De to møttes første gang på treningssenteret Equinox i L.A., ifølge UsWeekly.

Justin Bartha var sammen med Ashley Olsen (27) fra 2009 til 2011. Etter bruddet ble han koblet til Scarlett Johansson (29).

LES OGSÅ: Her er årets Hollywood-brudd