Christina Haack:

- Giftet seg i hemmelighet

TV-stjernen skilte seg fra ektemann nummer to i fjor.

MANN OG KONE: Christina Haack og kjæresten gjennom ett år skal ha gitt hverandre sine ja. Foto: Instagram/Christina Haack
MANN OG KONE: Christina Haack og kjæresten gjennom ett år skal ha gitt hverandre sine ja. Foto: Instagram/Christina Haack Vis mer
Publisert

I september avslørte Christina Haack (38), kjent fra serier som «Flip or Flop» og «Christina on the Coast», at hun hadde forlovet seg med sin nye kjæreste, eiendomsmegleren Joshua Hall (41).

Det gjorde realitystjernen ved å dele et innlegg med tre bilder hvor hun og Hall nøt en middag i solnedgangen på ferie i Mexico. På siste bilde kom også en diger ring til syne på hånden hennes.

Innleggets tekst besto kun av fire emojis. Et hjerte, en sikkerhetslås, en nøkkel og en diamantring. I bioen skrev hun også at de var forlovet.

Nyheten om forlovelsen kom kun tre måneder etter at skilsmissen mellom henne og programleder Ant Anstead (42) var ferdigstilt.

«Intim seremoni»

Nå kommer enda en overraskelse fra 38-åringen. Hun og Hall skal nemlig ha gitt hverandre sine ja i all hemmelighet etter å ha vært kjærester i rundt ett år.

Det melder flere amerikanske medier, deriblant People og TMZ, tirsdag.

«De giftet seg i California en gang i løpet av de siste seks månedene, men det er uklart akkurat når», skriver TMZ og fortsetter:

SNART KLART: Om to små måneder er det klart for Lisa Anckarman og Henrik Borgs bryllup. Nå begynner nervøsiteten å komme. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

«Vi har blitt fortalt at Christina og Josh vil holde en intim seremoni med gode venner og familie i nær fremtid for å feire ekteskapet, men de har allerede giftet seg lovlig».

Nettstedet publiserer også et dokument som skal være TV-stjernens eiendomsmeglerlisens hvor hun har forandret etternavnet fra Haack til Hall.

I bioen sin på Instagram har hun også forandret etternavnet til Hall.

«Ekte og rått»

I november åpnet trebarnsmoren opp til People om hvordan Joshua Hall hadde gjort henne til en bedre kvinne.

- Jeg er lykkeligere enn det jeg trodde var mulig å være. Jeg har forandret meg på en måte som får meg til å føle meg som den beste og mest autentiske versjonen av meg selv. Alt med oss er ekte og rått. Vi har samme syn på livet, delte hun og fortsatte:

PREMIERE: Discovery+ er i full gang med den nye serien «Grenseløst forelsket». Vi har tatt en prat med AnneMa (62), som er gift med den 33 år yngre Dundar fra Tyrkia, og hun svarer på spørsmålet «alle» spør seg. Video: Andreas Hara Fadum/Discovery+. Reporter: Luna Lea. Vis mer

- Jeg elsker at Josh er en velbalansert mann. Han tar vare på familien og kvinnen sin, og kan håndtere alt som blir kastet mot ham uten å la det gå innpå ham. Han har brakt meg tilbake til røttene mine og minnet meg på hvordan livet er på utsiden av TV. Med ham ved min side, så føler jeg at alt er mulig.

Fra 2009 til 2018 var 38-åringen også gift med tv-personligheten Tarek El Moussa (40). Sammen har de barna Taylor (11) og Brayden (6). I tillegg har hun sønnen Hudson (2) fra ekteskapet med Ant Anstead.

Haacks siste eksmann har også gått videre etter skilsmissen. I juni ble det kjent at han hadde funnet lykken med den ti år eldre «Bridget Jones»-skuespilleren Renée Zellweger (52).

«Blekket har knapt tørket på Ant Anstead og Christina Haaks skilsmisse-papirer før han har gått videre med den berømte Hollywood-stjernen Renée Zellweger», skrev blant annet TMZ den gang.

LES OGSÅ: Full forvirring: - Elsker deg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer