Lea Michele og Zandy Reich:

Giftet seg i hemmelighet

Lykken smiler etter ekskjærestens sjokk-dødsfall i 2013.

GIFTET SEG: «Glee»-stjernen Lea Michele har funnet lykken med Zandy Reich. Her er de to avbildet i West Hollywood for halvannen uke siden. Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG: «Glee»-stjernen Lea Michele har funnet lykken med Zandy Reich. Her er de to avbildet i West Hollywood for halvannen uke siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I april i fjor kom nyheten om at «Glee»-stjernen Lea Michele (32) hadde forlovet seg med sin kjære Zandy Reich. Den gang bekreftet hun forlovelsen ved å legge ut et bilde av en diamantring i fire karat gull på Instagram.

Nå kan det amerikanske magasinet People avsløre at stjerneparet har tatt forholdet ett steg videre. Michele og Reich giftet seg nemlig i en seremoni i Napa i California lørdag kveld.

Det har kommet få detaljer om bryllupet, men en rekke av Micheles tidligere «Glee»-kolleger skal ha vært til stede i seremonien, blant dem Becca Tobin (33), Darren Criss (32) og Jonathan Groff (33).

Se dette innlegget på Instagram

3/9/19❤️

Et innlegg delt av Lea Michele (@leamichele)

- Vi er så glade for å være gift og takknemlige for å være omgitt av venner og familie. Og mest av alt er vi så glade for å tilbringe resten av livet sammen, sier paret til People.

Forlovet seg i fjor

Det var i juli 2017 at forholdet mellom «Glee»-stjernen og Reich ble kjent, etter flere år hvor duoen hadde vært gode venner. Reich er kjent som president for klesfirmaet AYR.

View this post on Instagram

My Valentine 💙

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

- De har kjent hverandre en stund. De møttes først for noen år siden og hun er fan av klesmerket, sa en kilde til Us Weekly den gang.

Duoen ble også avbildet hånd i hånd på Manhattan i New York samme år.

- De har vært venner en stund og begynte nylig å date, fortalte en venn av paret til E! News i 2017.

Og i april i fjor var altså forlovelsen mellom dem et faktum.

Den gledelige nyheten om forlovelsen kom fem år etter at Micheles tidligere kjæreste, «Glee»-kollegaen Cory Monteith, døde uten forvarsel på et hotellrom i Vancouver.

De to «Glee»-stjernene var et par fra 2011 og frem til hans død i 2013, og etter dødsfallet gikk Michele gjennom en svært tung periode.

I dyp sorg

Det var i juli 2013 Cory Monteith døde brått av en dødelig blanding av alkohol og heroin, og Lea var i dyp sorg i lang tid etterpå.

Den kanadiske skuespilleren hadde lenge vært åpen om sitt problematiske forhold til rus, og la seg inn på en avrusningsklinikk for å få bukt med problemene sine.

DØDE BRÅTT: Her er Lea Michele sammen med Glee-stjernen Cory Monteith som døde av en overdose i 2013. Foto: NTB Scanpix
DØDE BRÅTT: Her er Lea Michele sammen med Glee-stjernen Cory Monteith som døde av en overdose i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dessverre fikk Cory et tilbakefall og gikk bort bare 31 år gammel.

«Takk for at dere hjelper meg gjennom denne tunge tiden med deres enorme kjærlighet og støtte. Cory vil for alltid være i hjertet mitt», skrev Lea Michele på Twitter kort tid etter dødsfallet.

Hyllet kjæresten

På ettårsdagen for Monteiths dødsfall i juli 2014, delte Michele et bilde av ham på Twitter, hvor hun også benyttet anledningen til å hylle den avdøde «Glee»-stjernen.

«Vi holder deg i hjertene våre i dag, og hver dag husker vi smilet ditt. Vi vil elske deg og savne deg for alltid», erklærte skuespillerinnen.

Sammen med teksten publiserte Lea Michele et bilde av Monteith på en strand med en vakker solnedgang bak seg.

Lea Michele, som var sammen med 31-åringen i nesten to år, var utrøstelig etter kjærestens bortgang. Flere ganger har hun snakket ut om den tunge tiden etter hans død.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot kritikken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer