Cardi B:

Giftet seg i hemmelighet

Den amerikanske rapperen bekreftet det mange har spekulert i på sosiale medier.

EKTEPAR: Cardi B og kjæresten Offset giftet seg i skjul i september. Nå bekrefter hun selv ryktene. Foto: AFP / NTB Scanpix
EKTEPAR: Cardi B og kjæresten Offset giftet seg i skjul i september. Nå bekrefter hun selv ryktene. Foto: AFP / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Mandag avslørte den amerikanske rapperen Cardi B (25) at hun og kjæresten Offset (26) giftet seg i skjul i september.

Det gjorde hun i et innlegg på Twitter der hun la ut et skjermbilde av en lengre tekst hun hadde skrevet i notatene på mobilen sin. Til bildet skrev hun følgende, som et stikk mot alle giftemål-ryktene som har svirret den siste tiden:

«Dette er grunnen til at jeg kalte albumet mitt «Invasion of Privacy», fordi de fleste vil gå langt for å finne ut ting om livet ditt».

25-åringen går ikke i detalj om hvordan bryllupet foregikk, annet enn at hun og kjæresten våknet opp en dag og bestemt seg for å gifte seg.

Likevel kan man finne små detaljer mellom linjene, og Harpers Bazaar har laget en oversikt over hva som foregikk under det topp hemmelige arrangementet - som fant sted 20. september i fjor.

Duoen skal ha leid inn en prest hjem til seg, og bryllupet fant angivelig sted på soverommet, ifølge nettstedet. Til stede var et av Cardis søskenbarn, som fungerte som vitne.

Rapperen, som er gravid med sitt første barn, var ikke gravid da seremonien ble utført, noe hun selv skriver i innlegget:

«Nå kan dere i alle fall slutte å si at jeg får barn utenfor ekteskapet».

En måned etter at duoen ble gift, fridde Offset til kjæresten under en konsert i Philadelphia. Til dette skriver 25-åringen følgende:

«Jeg setter pris på og elsker mannen min for at han ga meg det øyeblikket alle jenter drømmer om - da han gikk ned på kne og satte en ring på fingeren min».

Venter barn

I april kunngjorde rapperen at hun var gravid. Hun valgte å gjøre det under en opptreden på det amerikanske tv-showet «Saturday Night Live».

Saken fortsetter under videoen.

VISTE FRAM MAGEN: Etter rapdronningen Cardi Bs innslag på «Saturday Night Live», har lykkeønskninger strømmet inn. Video: CNN Vis mer

Ikke lenge etter at babynyheten ble kjent, meldte Daily Mail at rapperen hadde forsnakket seg, og dermed avslørt at hun venter en liten jente.

Dette skjedde under et intervju med radioshowet «Hot 97», da hun plutselig refererte til babyen sin som «henne».

Braksuksess

Du skal ikke mange årene tilbake i tid for å finne Cardi, som egentlig heter Belcalis Almanzar, nærmest boende på gata.

Hun vokste opp i fattige kår, og etter å ha fått sparken som kassadame, innså hun at hun kunne tjene penger på kroppen sin. Artisten har tidligere uttalt at det føltes befriende, og at hun kunne dra inn en ukelønn på en dag på strippeklubb.

I dag har pipa fått en helt annen lyd. Den talentfulle sangeren er angivelig god for omtrent fire millioner dollar, noe som tilsvarer ca 30 millioner kroner. At hun gjester låter for både Bruno Mars og rapgruppa Migos, senker ikke akkurat populariteten hennes.

Rapperens ektemann er en del av sistnevnte rapgruppe, og sammen venter de altså nå sitt første barn.

LES OGSÅ: - Jeg kysset 30 jenter på en kveld

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer