VALGTE SØSTEREN: - Jeg har alltid hatt et spesielt og nært forhold til Ingrid. Hun var attpåklatten som ble veldig opptatt og stolt av storebroren sin, forteller Rekdal om lillesøsteren sin, som var valgt til forlover for fotballtreneren.  Foto: SCANPIX
VALGTE SØSTEREN: - Jeg har alltid hatt et spesielt og nært forhold til Ingrid. Hun var attpåklatten som ble veldig opptatt og stolt av storebroren sin, forteller Rekdal om lillesøsteren sin, som var valgt til forlover for fotballtreneren. Foto: SCANPIXVis mer

Giftet seg i hemmelighet

- Vi valgte å gjøre det så enkelt som mulig, sier den norske fotballtreneren.

SEHER.NO: Fotballtreneren Kjetil Rekdal (40) smilte bredt onsdag i forrige uke. Da giftet han seg nemlig med samboeren Ane Guro Skaare (33) fra Ottestad utenfor Hamar. Vielsen ble holdt i Hamar Tinghus, og bare den aller nærmeste familien var til stede, skriver Se og Hør.

- Vi har begge vært gift før, så vi valgte å gjøre dette så enkelt som mulig, sier Aalesund-treneren til bladet.

Den tidligere landslagsspilleren hadde valgt lillesøsteren Ingrid (27) som forlover. Ingrid er fysioterapeut, og bor sammen med lillesøsteren til Axel Hennie, Annan Hennie (27).

- Jeg har alltid hatt et spesielt og nært forhold til Ingrid. Hun var attpåklatten som ble veldig opptatt og stolt av storebroren sin, forteller Rekdal.

Ifølge Se og Hør ble vielsen feiret med rundt 20 gjester på Kjonerud gård i Ottestad. På menyen sto spansk tapas.

Bildene fra bryllupet ser du i Se og Hør, som er i salg fra tirsdag.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: I kø for nytt bad...