GIFTET SEG: - Vi gjorde det, vi er gift! Det var den absolutt beste dagen i mitt liv og i så mange vakre øyeblikk savnet jeg dere alle så mye, skriver Isla Fisher i en e-post. Foto: All Over Press
GIFTET SEG: - Vi gjorde det, vi er gift! Det var den absolutt beste dagen i mitt liv og i så mange vakre øyeblikk savnet jeg dere alle så mye, skriver Isla Fisher i en e-post. Foto: All Over Press Vis mer

Giftet seg i hemmelighet

E-post skal ha avslørt parets lykkelige nyhet.

Publisert
SEHER.NO:  Komiker Sacha Baron Cohen og kjæresten Isla Fisher skal ha giftet seg i Paris i forrige uke. Det melder flere utenlandske medier.

Paret har den siste tiden vært på ferie i den franske hovedstaden. Der skal de altså har gitt hverandre sitt ja i en tradisjonell jødisk seremoni - med familie og venner til stede.

- Sacha og jeg ville ikke gjøre en stor greie ut av det, skriver Fisher i en e-post til en venn.

Den britiske komikeren og den australske skuespilleren begynte å date allerede i 2002 og forlovet seg for seks år siden. Nå har de datteren Olive (2) sammen.

I februar gikke det rykter om at paret ville gifte seg, men den gang nektet parets talsperson for dette.  Nå skal derimot Isla Fisher altså selv ha bekreftet at forrige ukes bryllup virkelig gikk av stabelen.

- Vi gjorde det, vi er gift! Det var den absolutt beste dagen i mitt liv og i så mange vakre øyeblikk savnet jeg dere alle så mye. Jeg tenkte på dere når alt hendte, skriver hun i den samme mailen til sin venn.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ja, hun vil gifte seg!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer