GIFTET SEG: Tidligere Garbage-vokalist, Shirley Manson. Foto: All Over Press
GIFTET SEG: Tidligere Garbage-vokalist, Shirley Manson. Foto: All Over PressVis mer

Giftet seg i hemmelighet

- Det var så lite romantisk som det kunne bli...

SEHER.NO: Den tidligere «Garbage»-vokalisten, Shirley Manson (43), satte fart i forlovelsesryktene, da hun for to år siden viste frem en gigantisk ring. Nå viser det seg at sangstjernen har giftet seg i all hemmelighet.

Da Manson gjestet «The Late Late Show» med Craig Ferguson fredag kveld, fortalte hun at hun hadde giftet seg. Men hvem hun har giftet seg med, nekter hun å fortelle.

- Jeg giftet meg med en amerikaner, det er fantastisk. Han er ikke en musiker. Jeg ville aldri ha giftet meg med en musiker, fortalte Manson ifølge nettstedet Aceshowbiz.com.

Ifølge sangeren ble vielsen avholdt i et rettslokale, og skal ikke ha vært det mange kaller «et drømmebryllup».

- Det var ikke romantisk i det hele tatt. Vi giftet oss spontant i et rettslokale i Los Angeles, og det var omtrent så lite romantisk som det kan bli. Men det var virkelig sexy.

Istedenfor bryllupsreise endte paret opp med å bli på et hotellrom i Los Angeles.

Manson har tidligere vært gift med skuespilleren Eddie Farrell. Paret skilte seg i 2003. Denne gangen ønsket sangeren å gjøre ting litt annerledes.

- Dette er mitt andre ekteskap, som er grunen til at jeg ikke gjorde det på den tradisjonelle måten. Vi dro ikke på bryllupsreise, vi bare ble på hotellet og drakk oss fulle.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Rockejente ble dødbringende urinal