PÅ TV: Jane Lynch, her avbildet sammen med Olivia Newton-John, er med i blant andre TV-serien «Glee». Foto: All Over Press
PÅ TV: Jane Lynch, her avbildet sammen med Olivia Newton-John, er med i blant andre TV-serien «Glee». Foto: All Over Press Vis mer

Giftet seg i hemmelighet

- Man kunne føle kjærligheten og vennskapet, mener restauranteier.

SEHER.NO: I januar kom nyheten om at TV-stjernen Jane Lynch (49) hadde forlovet seg. Ifølge nettstedet Shewired.com planla hun nemlig å gifte seg med kjæresten Lara Embry en gang i løpet av mai. Nå er bryllupet gjennomført, skriver People.

Selv om skuespilleren ennå ikke har kommet med offisiell uttalelse, forteller folk ved restauranten Blue Heron i Sunderland at 49-åringen giftet seg med psykologkjæresten i en liten seremoni 30. mai.

- Det var ingen kjendiser eller lett gjenkjennelige ansikter til stede. Men det var Laras datter, i tillegg til nære venner av paret. Det var lite, varmt, intimt og veldig søtt. Man kunne føle kjærligheten og vennskapet i denne gruppen, sier en av restaurantens eiere, Deborah Snow, til nettstedet.

Tidligere i år var Lynch nominert til en Golden Globe-pris for prestasjonene som cheerleader-treneren Sue Sylvester i Fox-serien «Glee».

I fjor skapte kjæresten hennes, Lara, overskrifter, etter da hun gikk seirende ut av en rettssak som omhandlet foreldrerettigheter for lesbiske par.

Det førte senere til at hun ble hedret med rettferdighetsprisen i «The National Center for Lesbian Rights».

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Må jukse litt for å beholde gnisten i ekteskapet