TATT PÅ FERSKEN: Penélope Cruz og Javier Bardem ble tatt på fersken, da de i mai var ute å spiste på restaurant i Cannes. Selv om paret er observert sammen en rekke ganger, var dette første gangen de viste så hete følelser for hverandre offentlig. Foto: Stella Pictures
TATT PÅ FERSKEN: Penélope Cruz og Javier Bardem ble tatt på fersken, da de i mai var ute å spiste på restaurant i Cannes. Selv om paret er observert sammen en rekke ganger, var dette første gangen de viste så hete følelser for hverandre offentlig. Foto: Stella PicturesVis mer

Giftet seg i hemmelighet

Før har ikke det Oscar-vinnende paret engang bekreftet at de dater...

SEHER.NO: Penélope Cruz (36) og Javier Bardem (41) har alltid holdt en lav profil etter at de ble sammen, og selv bryllupet klarte de å holde hemmelig for verdenspressen.

De to giftet seg foran familiemedlemmer i en liten, privat, seremoni hos en venn på Bahamas tidligere denne måneden. Cruz skal ha gftet seg i en kjole fra vennen John Galliano. Dette bekrefter en talsperson for paret til People.

Det Oscar-vinnende paret hadde sine første stevnemøter i 2007. I fjor begynte det å komme rykter om at paret hadde forlovet seg, men dette ble aldri bekreftet og i mars kom ryktene om et forestående bryllup, uten at den datoen heller ble avslørt.

Når Cruz tidligere har blitt spurt om Bardem, som vant Oscar for beste mannligebirolle for «No Country for Old Men», ville hun ikke engang bekrefte at de datet, men sa bare at:

- Han er en venn og den beste skuespilleren i verden.

Men om de selv ikke ville bekrefte forholdet, ble de i slutten av mai avslørt som langt mer enn venner for alvor da de ble tatt på fersken mens de klinte til på en restaurant i Cannes.

Selv har Cruz vunnet Oscar for beste kvinnelige birolle for filmen «Vicky Cristina Barcelona» i 2008, der Bardem også spiller. Paret møttes første gang da de spilte inn filmen «Jamon, Jamon» tilbake i 1992.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Se, så forelsket de er