Giftet seg i hemmelighet

Samtidig som Courteney Cox skiller seg, smiler livet til TV-broren...

GIFTET SEG I HEMMELIGHET: David Schwimmer og Zoe Buckman lurte alle og giftet seg i en liten, privat seremoni for tre måneder siden. Foto: All Over Press
GIFTET SEG I HEMMELIGHET: David Schwimmer og Zoe Buckman lurte alle og giftet seg i en liten, privat seremoni for tre måneder siden. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere «Venner for livet»-stjernen David Schwimmer (43) har holdt kortene tett til brystet etter at det i mars ble kjent at han hadde forlovet seg med fotograf-kjæresten Zoe Buckman (25).

Tirsdag overrumplet han derfor mange fotografer som hadde håpet å få et bilde av brudeparet på deres store dag, med å avsløre at paret giftet seg allerede for fire måneder siden!

- Paret giftet seg i en liten, privat seremoni i juni, sier en talsmann for skuespilleren ifølge Daily Mail.

Nyheten om bryllupet kommer samme dag som det ble kjent at Schwimmers søster i «Venner for livet», Courteney Cox, har separert seg fra sin ektemann gjennom 11 år, David Arquette.

- Grunnen for separasjonen er at vi bedre ønsker å forstå oss selv og kvalitetene vi ser etter i en ektefelle. Vi er fortsatt bestevenner og vil være ansvarlige foreldre for vår datter, som vi elsker veldig mye, sier paret ifølge bladet People.

Schwimmer og Buckman har vært sammen siden 2007. Paret møttes under innspillingen av filmen «Run, Fatboy, Run» som Schwimmer regisserte.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Skilles etter 11 år