Giftet seg i hemmelighet

Selv ikke Hollywood-stjernens foreldre visste noen ting...

GIFTET SEG I HEMMELIGHET: På selveste Valentine's Day, 14. februar, valgte skuespilleren Natasha Henstridge og kjæresten Darius Campbell å gifte seg i hemmelighet. Foto: All Over Press
GIFTET SEG I HEMMELIGHET: På selveste Valentine's Day, 14. februar, valgte skuespilleren Natasha Henstridge og kjæresten Darius Campbell å gifte seg i hemmelighet. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Familien til Hollywood-skuespilleren Natasha Henstridge har i tre år gått og ventet på at hun skulle gifte seg med forloveden Darius Campbell.

Men da den store dagen endelig kom, valgte «The Whole Nine Yards»-skuespilleren å stikke av fra familien sammen med kjæresten, og å gifte seg i en hemmelig seremoni!

De eneste som fikk være tilstede ved den private vielsen på San Ysidro-ranchen i California, var ifølge Daily Mail Natashas to sønner fra et tidligere forhold, Tristan (12) og Asher (9)

Mens Natasha er kjent som modell og skuespiller, er hennes år yngre ektemann best kjent fra den britiske forløperen «Idol» - TV-programmet «Popstars».

- Ingen visste at vi var der, og den følelsen av at det bare var oss, gjorde at det føltes litt frekt og hemmelighetsfullt, sier Darius til bladet Hello, ifølge Daily Mail.

Det ferske ekteparet hevder foreldrene ikke ble skuffet over å ha gått glipp av bryllupet.

- Alle var fra seg av glede. Darius' far sa det var på tide vi fikk det unnagjort, sier Henstridge.

Paret - som møtte hverandre for første gang for sju år siden - bor nå sammen i Los Angeles.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - De er i himmelen