<strong>GIFTET SEG:</strong> Ricki Lake og Chris Evans har nå gått fra å være kjærester til ektepar. Foto: All Over Press
GIFTET SEG: Ricki Lake og Chris Evans har nå gått fra å være kjærester til ektepar. Foto: All Over Press Vis mer

Giftet seg i hemmelighet

- Det var et vakkert øyeblikk jeg aldri vil glemme, sier TV-stjernen Ricki Lake.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: TV-stjernen Ricki Lake (43) sa etter sin skilsmisse fra Rob Sussman i 2003 at hun var i tvil om hun noen gang kom til å gifte seg igjen, men søndag gikk hun til alters i hemmelighet med sin nye kjæreste Christian Evans.

- Det var et vakkert øyeblikk jeg aldri vil glemme. Jeg var ikke nervøs, jeg var bare avslappet og forventningsfull, sier Lake til bladet People.

Etter seremonien la hun ut et bilde av seg selv i brudekjole på sin Twitter-side med teksten «Yup. This is me.... Sadie Sadie married lady. :) :) Love is in the air. Xo».

Paret avslørte bryllupsplanene allerede i august men har holdt datoen hemmelig.

Lake har tidligere sagt til People at hun er overbevist om at hennes nye ektemann - som hun har vært sammen med siden 2009 - er den rette.

- Vi bare klikket. Det føltes som om han var den rette hele tiden.

I tillegg til å gjøre suksess som programleder på TV, har Ricki Lake også fått mye ros for sin innsats i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse?».

Ricki Lake har sønnene Milo (15) og Owen (10) fra sitt forrige ekteskap.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kjæresten blir Britneys verge

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer