LYKKELIGE: Ronnie Wood overrasket alle da han giftet seg med sin 31 år yngre utkårede fredag ettermiddag, siden det var forventet at de skulle gifte seg til våren.  Foto: All Over Press
LYKKELIGE: Ronnie Wood overrasket alle da han giftet seg med sin 31 år yngre utkårede fredag ettermiddag, siden det var forventet at de skulle gifte seg til våren. Foto: All Over Press Vis mer

Giftet seg i hemmelighet

Ronnie Wood og Sally Humphreys ble mann og kone med Rod Stewart som forlover.

Publisert
SEOGHØR.NO: Lurte alle! For en knapp måned siden gikk det rykter om at rockelegenden Ronnie Wood (65) skulle gifte seg med Sally Humpreys (34) i mai neste år, men allerede fredag gav de hverandre sitt «ja».

Paret giftet seg i en penthouse-suite på The Dorchester hotell i London, skriver DailyMail.

Tidligere Faces-bandkollega Rod Stewart (67) var Rolling Stones-gitaristens forlover, mens Sir Paul McCartney (70) og kona Nancy Shevell var blant gjestene.

Wood, som har vært gift to ganger tidligere, var i svært godt humør på den store dagen.

- Jeg føler meg fantastisk. Dette er en flott dag, uttalte han til DailyMirror.

- Jeg er veldig spent. Og for alle som er interessert, har jeg på meg mammas brudekjole, avslørte teaterprodusent Humphreys før seremonien.

34-åringen strålte i en skimrende kjole med trekvartlange ermer, et hjerteformet anheng og en diskret tiara. Mens rockeren stilte i en stilig marineblå dress med et originalt rutemønster.

Også Rons barn Leah (34) og Tyrone (29), som han har med ekskona Jo (57), var til stede. Eldstesønnen Jesse (36), fra Woods første ekteskap, kom med sin gravide kjæreste, radio-DJ Fearne Cotton (31).
LES OGSÅ: Har endelig søkt om skilsmisse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer