HEMMELIGHETSFULL: Kate Winslet lurte alle da hun giftet seg med sin britiske kjæreste Ned Rock'nRoll i begynnelsen av desember. Paret holdt seremonien hemmelig i nesten én måned.  Foto: Fame Flynet
HEMMELIGHETSFULL: Kate Winslet lurte alle da hun giftet seg med sin britiske kjæreste Ned Rock'nRoll i begynnelsen av desember. Paret holdt seremonien hemmelig i nesten én måned. Foto: Fame FlynetVis mer

Giftet seg i hemmelighet

Ingen visste at Kate Winslet var forlovet, men nå bekrefter skuespilleren at hun har giftet seg.

SEOGHØR.NO: Onsdag kveld ble det kjent at Kate Winslet (37) har giftet seg med kjæresten Ned Rock'nRoll (34). Paret overrasket dermed både presse og fans, som ikke en gang visste at de var forlovet. 

Seremonien skal ha vært svært personlig, med kun deres nærmeste tilstede. 

- De giftet seg tidlig i desember i New York. De var omringet av en liten gruppe venner og nær familie, sier en kilde til Us Weekly.

Winslet har dermed klart å skjule seremonien, men nå bekrefter hennes pressetalsmann Sara Keene til nettstedet at skuespilleren giftet seg.

- Jeg kan bekrefte at Kate Winslet giftet seg med Ned Rock'nRoll i New York i en privat seremoni sammen med sine to barn og noen få venner og familiemedlemmer. Paret har vært forlovet siden i sommer.

Kates medspiller i «Titanic» og gode venn Leonardo DiCaprio fulgte bruden til alters. 

Det er Winslets tredje ekteskap. Hun var fra 1998 til 2001 gift med regissør Jim Threapleton og sammen fikk de datteren Mia (12). Hun fikk sønnen Joe (9) med sin andre ektemann Sam Mendes som hun var gift med i syv år.

Kates nye ektemann har tidligere vært gift med Eliza Cowdray. Han er nevøen til Virgin-milliardæren Richard Branson.  


LES OGSÅ: - Jeg har jo ikke reddet noens liv