Giftet seg i hemmelighet

Amber Rose og Wiz Khalifa er nå rette ektefolk.

GIFT: Amber Rose og Wiz Khalifa har gitt hverandre sitt ja i en hemmelig seremoni.  Foto: All Over Press
GIFT: Amber Rose og Wiz Khalifa har gitt hverandre sitt ja i en hemmelig seremoni. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Amber Rose (29) glemte hvem hun snakket med og røpet seg da hun var på handletur i Los Angeles. Den gravide modellen småpratet med TMZs fotografer som hadde kjøpt en turtles-is til henne.

- Tusen takk, ektemannen min elsker turtles, sa Rose, som ikke innså at hun med dette bekreftet ekteskapsryktene som har svirret rundt paret de siste månedene. 

Amber og Wiz Khalifa (25) venter sitt første barn sammen, og høygravide Rose har for lengst planlagt fødselen.

- Jeg er så klar for å føde. Det skal foregå helt naturlig. Jeg har bestemt meg for å føde i vann, uten noen smertestillende medisiner, forteller hun til magasinet XXL

Men modellen, som ifølge People er inne i annet trimester av svangerskapet, har en spesiell plan bak den svært naturlige fødselen.

- Jeg vil ha retten til å skryte! Så neste gang Wiz klager over mageknip eller noe, kan jeg si «men jeg klemte ut en baby helt naturlig», sier hun spøkefullt til XXL. 

Rose er kjent som eks-kjæresten til rapperen Kanye West (35), som nå venter barn med Kim Kardashian (32).LES OGSÅ: - Min datter er ingen hore

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer