Giftet seg i hemmelighet

- Tårene trillet, og det var over all forventning, sier komiker Ørjan Burøe og Marna Haugen til Seoghør.no.

GIFT: På TV 2s vårlansering onsdag kveld avslørte Ørjan Burøe og Marna Haugen at de i høst giftet seg i Las Vegas.  Foto: FameFlynet Norway
GIFT: På TV 2s vårlansering onsdag kveld avslørte Ørjan Burøe og Marna Haugen at de i høst giftet seg i Las Vegas. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I februar fridde den tidligere «Top Model»-deltakeren Marna Haugen (32) til komikerkjæresten Ørjan Burøe (39).

Nå har paret giftet seg under en ferietur til Las Vegas.

- Mange tenker at det er harry å gifte seg i Vegas,  men det var ikke sånn i det hele tatt. Tårene trillet, og det var over all forventning, sier Haugen til Seoghør.no.

Paret avslørte giftemålet under TV 2s vårlansering onsdag kveld. Marna er TV-aktuell som én av fire bloggere i den nye serien «Bloggerne», som vil bli sendt på TV 2 Bliss. Og her får TV-seerne også være med på vielsen i Las Vegas.

- Det var kun bruden, brudgommen og to forlovere til stede. Og kamerateamet. Likevel var det helt magisk, mener Marna.

På tide

Paret har vært sammen i mange år, og et bryllup føltes helt riktig.

- Det føles veldig, veldig bra å være kone. Veldig riktig, veldig fornøyd. Vi har vært sammen i 10 år, og det var absolutt på tide.

Under navnet «Komikerfrue» har Haugen delt fra privatlivet på sin blogg, og det var også her hun avslørte frieriet.

«Jeg fridde til Ørjan på skuddårsdagen i går og fikk ja! Jeg var skikkelig nervøs og spent i forkant. Men det gikk veldig bra og Ørjan ble overrasket og kjempeglad!»

BLOGGERNE: Til våren blir vi bedre kjent med noen av Norges mest populære bloggere i Bliss-serien "Bloggerne". Fra venstre; Suzanne Aabel, Sophie Elise Isachsen, Emilie Nereng og Marna Haugen. Foto: TV 2
BLOGGERNE: Til våren blir vi bedre kjent med noen av Norges mest populære bloggere i Bliss-serien "Bloggerne". Fra venstre; Suzanne Aabel, Sophie Elise Isachsen, Emilie Nereng og Marna Haugen. Foto: TV 2 Vis mer

Vant over kreften

I den nye TV-serien blir det også svært personlig når vi får se Marnas kamp mot kreften. Haugen trodde hun ventet barn, men hos legen fikk hun sjokkbeskjeden om at hun hadde en kreftsvulst i magen.

Etter behandling med cellegift ble hun heldigvis erklært kreftfri tidligere i år.

Haugen og Burøe har vært sammen i en årrekke, og dette er ikke første gang de forlover seg. I 2005 gikk Burøe ned på kne under en ferie i Brasil og fikk ja. Men det ville ikke vare, og paret brøt senere forlovelsen.

«Dette burde ha endt bra der og da, ikke sant? Mens noen forhold opplever den såkalte 7 års krisa, hadde vi krise i 7 år. Ikke bare krise såklart, det ble bra nok til at vi fikk et fantastisk barn sammen. Og han var mye grunnen til at når kroken var nesten på døra for ett år siden, bestemte vi oss for å prøve skikkelig én siste gang.»

Etter å ha vært gjennom terapi fant Marna og Ørjan kjærligheten på ny. Sammen har paret sønnen Theodor (3).

LES OGSÅ: Var forberedt på sur musikk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer