GIFT?: LaToya Jackson og forretningspartneren Jeffre Phillips (t.h) har hatt et nært forhold i en årrekke. Fredag skal de to ha giftet seg i en beskjeden seremoni, ifølge RadarOnline. Her er kjendisparet avbildet ved restauranten Mr. Chow i Beverly Hills for en måned siden. Foto: FameFlynet Sweden
GIFT?: LaToya Jackson og forretningspartneren Jeffre Phillips (t.h) har hatt et nært forhold i en årrekke. Fredag skal de to ha giftet seg i en beskjeden seremoni, ifølge RadarOnline. Her er kjendisparet avbildet ved restauranten Mr. Chow i Beverly Hills for en måned siden. Foto: FameFlynet SwedenVis mer

Giftet seg i hemmelighet

LaToya Jackson skal ha giftet seg med forretningspartneren etter overraskende TV-frieri.

SEOGHØR.NO: Forfatter, låtskriver og TV-personlighet LaToya Jackson (57) giftet seg fredag i all stillhet med sin langvarige venn og forretningspartner, Jeffre Phillips.

Det melder RadarOnline, som skriver at vielsen fant sted i Los Angeles.

LaToya, som er søster av avdøde Michael Jackson, har foreløpig ikke bekreftet noe giftermål offisielt - eller nevnt det på Twitter-siden sin.

Både 57-åringens mor, Katherine Jackson, og hennes nevø Prince var til stede under den beskjedne vielsen, forteller kilder til RadarOnline.

Det angivelige giftermålet kommer noen uker etter at Jeffre overrasket LaToya med et frieri på TV-showet hennes, «Lifte with La Toya», ifølge nettsiden TheYBF.

Da hadde TV-kameraene fulgt henne på flere mislykkede stevnemøter.

GOD STØTTE: Jeffre (t.v) har nok tatt godt vare på LaToya gjennom lang tid. Her under innspilling av reality-showet hennes i L.A. høsten 2008.  Foto: STELLA PICTURES
GOD STØTTE: Jeffre (t.v) har nok tatt godt vare på LaToya gjennom lang tid. Her under innspilling av reality-showet hennes i L.A. høsten 2008. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Sammen i det skjulte

Trolig vil ikke nyheten komme så overraskende på den «single» stjernens nærmeste.

- Hun bestemte seg for å late som om hun lette etter en kjæreste, men hun har faktisk vært sammen med Jeffre i flere år. Alle som kjenner dem personlig vet at de har et forhold. Jeffre har spilt med fordi han vil at TV-showet hennes skal være en suksess, har en kilde tidligere avslørt overfor National Enquirer ifølge ContactMusic.

Om bryllupsnyheten viser seg å stemme, er dette ekteskap nummer to for LaToya Jackson.

Artisten  var tidligere gift med sin manager, Jack Gordon, som skal ha truet og misbrukt henne fysisk i en årrekke. De to var gift fra 1989 til 1997.

LES OGSÅ: Kjærester igjen etter skilsmissen