Vis mer

Giftet seg i hemmelighet

TV-stjernen Sara Gilbert og låtskriveren Linda Perry har lovet hverandre evig troskap.

Publisert

SEOGHØR.NO: I fjor vår forlovet Sara Gilbert (48) seg med Linda Perry (39).

Søndag ga de hverandre sine ja, melder People.com.

Hollywood-stjernen Juliette Lewis avslørte at hun var på vei til den hemmelige seremonien på Twitter.

- Hører på Madonnas låt «Holiday», solen stråler og jeg gjør meg klar til bryllupet til favorittparet mitt i hele verden @RealLindaPerry @THEsaragilbert, skrev skuespilleren, ifølge UsWeekly.com.

Gilbert og Perry hadde vært sammen i halvannet år da Gilbert ble overrasket med et romantisk frieri av kjæresten mens de hadde piknik i en park.

Mens de spiste og hørte på en musiker som spilte, begynte plutselig ting å skje.

 - Jeg satt og lyttet til musikken og dagdrømte om at hvis jeg noen gang skulle fri til Linda, så ville dette være den perfekte måten å gjøre det på. Plutselig dro menneskene rundt oss frem instrumenter fra under teppene deres og kom gående mot oss mens de spilte «Love Song», fortalte Gilbert til publikum i sitt eget TV-program «The Talk» den gang.

- Deretter dro Linda frem flere t-skjorter fra sekken sin og tok en etter en på seg. På den første sto det «Vil», på neste sto det «du», og så sto det «gifte deg med meg?». Det var det mest fantastiske frieriet noensinne, strålte Gilbert til en tårevåt sal.

Foreløpig er det ikke sluppet flere detaljer rundt hvordan bryllupet foregikk.

Før Gilbert og Perry ble et par i 2011, var Sara sammen med TV-produsenten Allison Adler (45) i ti år. Fra dette forholdet har hun barna Levi (8) og Sawyer (5).

LES OGSÅ: Elton John gifter seg

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer