EN GIFT MANN: De aller fleste trodde Jeremy Renner var singel. Men i et nytt intervju avslørte han at han er en gift mann. Foto: All Over Press
EN GIFT MANN: De aller fleste trodde Jeremy Renner var singel. Men i et nytt intervju avslørte han at han er en gift mann. Foto: All Over PressVis mer

Giftet seg i hemmelighet

De fleste trodde Jeremy Renner hadde slått opp med kjæresten. I virkeligheten gjorde han det stikk motsatte.

SEOGHØR.NO: I fjor ble skuespilleren Jeremy Renner (43) pappa, da modellen Sonni Pacheco fødte barnet hans, datteren Ava.

KONA: Renner er gift med den canadiske modellen Sonni Pacheco, som her triller parets datter Ava. Jeremy og Sonni viser seg ikke offentlig sammen. Foto: Dean/NPG.com/All Over Press
KONA: Renner er gift med den canadiske modellen Sonni Pacheco, som her triller parets datter Ava. Jeremy og Sonni viser seg ikke offentlig sammen. Foto: Dean/NPG.com/All Over Press Vis mer

Det var hevdet at Renner hadde brutt forholdet med Pacheco for lenge siden, men i et nytt intervju avslørte stjernen at det hele var stikk motsatt.

Renner, som er en av Hollywood-stjernene som går lengst i å beskytte sitt eget privatliv, har nemlig giftet seg med den canadiske modellen i all hemmelighet.

- Jeg har prøvd å beskytte familien min sitt privatliv. Kona mi sitt privatliv. Jeg vil ikke at hun skal bli overkjørt av mitt liv, sa Renner til Capitol File ifølge nettstedet Female First.

Renner og Pacheco har aldri vist seg sammen under et offentlig arrangement.


- Det at paparazzier følger meg rundt... Det er greit. Men jeg liker ikke å bli forfulgt når jeg er med familien min, sier han.

Skuespillerstjernen sier han føler seg miserabel når han er bortreist fra datteren.

- Det eneste jeg klarer å tenke på når jeg ikke er sammen med barnet mitt er "Hvordan kommer jeg meg til barnet mitt? Jeg føler meg ikke bra når jeg ikke er med henne. Jeg elsker å være pappa.

LES OGSÅ: Gjorde eksdama gravid