Giftet seg i hemmelighet

Trine Rein og Lars Monsen ble mann og kone i sommer.

VERNER OM PRIVATLIVET: Trine Rein og Lars Monsen er kjent for å holde privatlivet for seg selv, men avslørte giftemålet på Facebook. Her er de avbildet under Gullruten i 2014.  Foto: NTB scanpix
VERNER OM PRIVATLIVET: Trine Rein og Lars Monsen er kjent for å holde privatlivet for seg selv, men avslørte giftemålet på Facebook. Her er de avbildet under Gullruten i 2014. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Klokken syv lørdag kveld avslørte Lars Monsen (52) og Trine Rein (44) en stor hemmelighet på Facebook. Paret skriver nemlig at de har blitt mann og kone!

Kjendisparet ble sammen i 2008 og giftet seg i juli. Det var VG som først meldte nyheten.

«Siden juli har vi holdt på en stor hemmelighet som nå er blitt realisert, og vi har gleden av å dele nyheten med dere som trofast følger oss her: Vi har giftet oss», skriver Lars Monsen.

I forrige uke tok Trine Rein andreplassen i NRKs «Stjernekamp» og i salen satt selvsagt ektemannen og heiet på henne.

Sjekket opp på Friluftspris

De to møttes første gang på utdelingen av Friluftsprisen på Raufoss i 2008, der Trine Rein stod på scenen.

Ekspedisjonsfarer, TV-profil og forfatter Lars Monsen var blant prismottakerne.

Høsten samme år røpet Rein overfor Dagbladet at Monsen hadde begynt å sjekke henne opp fra scenen under prisutdelingen.

Både «Torn»-sangeren og publikum fikk seg en overraskelse, og syv år senere mangler sangstjernen fortsatt et klart svar på hva som gikk av hennes kommende kjæreste den gangen.

- Jeg har spurt hva han så i meg, om han kunne se for seg at jeg kom til å måke møkk og gjøre rent etter hundene når han så meg stå der på scenen, har Trine sagt til Her og Nå.

- Mer forelsket enn noen gang

Etter at de to ble et par, har Trine og Lars blant annet gjort felles suksess med konsertforedraget «Vilt & Vakkert».

- Vi er mer forelsket enn noen gang. Vi gjør hverandre bedre. Lars har for øvrig ikke gjort noe annet enn å gjøre meg bedre siden vi ble kjærester. Jeg synes i grunnen han er en sjarmerende fyr. Jeg kan trygt si at jeg tror jeg har funnet den rette, understreket Rein overfor Dagbladet høsten 2010

LES OGSÅ: Trine Rein: - En jente besvimte da hun så meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer