<strong>GIFTER SEG:</strong> Kjendisparet Agnes Kittelsen og Lars Winnerbäck forlovet seg i fjor.
GIFTER SEG: Kjendisparet Agnes Kittelsen og Lars Winnerbäck forlovet seg i fjor. Vis mer

Giftet seg i hemmelighet

Agnes Kittelsen og Lars Winnerbäck har blitt mann og kone.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fjor ble det kjent at den svenske artisten Lars Winnerbäck (40) og den norske skuespilleren Agnes Kittelsen (35) hadde forlovet seg. Paret har holdt kortene tett til brystet, og har avslørt svært lite rundt forlovelsen og det planlagte bryllupet.

Nå har paret giftet seg i hemmelighet i Stockholm skriver VG. Vielsen skal ha skjedd lørdag.

 Elin Beatrice Carlson, som skal være en venninne av paret, har postet et bilde på Instagram av paret som skåler med tittelen: Vackraste brudparet Lasse & Agnes.

Vackraste brudparet Lasse & Agnes

A photo posted by Elin Carlson (@elinbeatricecarlson) on

Lars og Agnes ble sammen høsten 2013, og det var ikke før året etter at de viste seg offentlig sammen. Begge har et barn hver fra tidligere forhold.

«Kon Tiki»-stjernen, som bor i Oslo, har tidligere fortalt Se og Hør at hun og Lars vil fortsette å bo hver for seg - selv etter bryllupet.

– Vi har ingen planer om å flytte sammen. Det høres kanskje ikke så A4 ut, og er nok litt spesielt for mange, men vi ser på det som en ressurs. Han bor i Stockholm, jeg i Oslo. Det er egentlig veldig deilig å ha den løsningen. Når vi først er sammen, har vi det helt supert, har hun tidligere uttalt til Se og Hør.

Kittelsen har også lettet litt på slørt om hva som tiltrekker henne med Lars.

- Han er et reflektert, tenkende menneske (...) Jeg synes han er veldig, veldig klok. Og det er attraktivt, har hun sagt til VG.

LES OGSÅ: Planlegger snarlig bryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer