Anne-Kat. Hærland giftet seg:

Giftet seg i hemmelighet med ungdomskjæresten

Anne-Kat. Hærland fant tilbake til ungdomskjæresten etter drøye 20 år.

GIFT: 20 år etter at de var ungdomskjærester, har Anne-Kat. Hærland og Kåre Loao Pedersen giftet seg i hemmelighet. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
GIFT: 20 år etter at de var ungdomskjærester, har Anne-Kat. Hærland og Kåre Loao Pedersen giftet seg i hemmelighet. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I dag, lørdag, ble komiker og tv-profil Anne-Kat. Hærland (45) smidd i hymens lenker, med sin ungdomskjæreste Kåre Joao Pedersen.

Tidligere i dag overrasket Anne-Kat. mange da hun delte bilde av seg selv og Kåre på sin Facebook-profil. Det skal ha vært få som visste om bryllupet i forkant, og kun parets nærmeste skal ha visst om den gledelige nyheten på forhånd.

Bryllupet fant sted i komikerens egen hage på Smestad i Oslo, hvor det var pyntet til fest med partytelt. Mye tyder på at paret trolig har hatt et ønske om en intim fest, da kun deres nærmeste venner og familie var invitert.

Paret fant tilbake til hverandre i fjor vår, etter drøye 20 år fra hverandre, og ble i helgen viet gjennom en borgerlig human-vielse, som trolig også tok plass i TV-profilens hage.

Saken fortsetter nedenfor.

FANT TILBAKE TIL HVERANDRE: Anne-Kat Hærland og Kåre Joao Pedersen var et par også på 90-tallet og i fjor avslørte hun at de hadde funnet tilbake til hverandre. I dag ble de gift. Foto: All Over Press
FANT TILBAKE TIL HVERANDRE: Anne-Kat Hærland og Kåre Joao Pedersen var et par også på 90-tallet og i fjor avslørte hun at de hadde funnet tilbake til hverandre. I dag ble de gift. Foto: All Over Press Vis mer

Anne-Kat. gjorde seg for mange bemerket gjennom sin deltakelse i Nytt på Nytt, der hun var fast paneldeltaker fra 1999 til 2007. Siden den gang har hun blant annet stått på scenen som stand up-komiker og hatt sitt eget show på Latter i Oslo: «Gudbedre».

- De er ekte lykke

Etter å ha blåst nytt liv i en gammel flamme i fjor, avslørte Anne-Kat. at hun var svært forelsket i ungdomskjæresten.

Kåre Joao Pedersen var trommeslager i rockebandet Kåre & the Cavemen, da han møtte Anne-Kat. første gang.

I 1996 var det populære bandet husband i Hærlands NRK-program «Direkte lykke», og Pedersen og Hærland fant tonen og ble et par.

I fjor sommer bekreftet hun til VG Helg at de to hadde funnet tilbake til hverandre etter nesten 20 år.

Da Anne-Kat. Hærland røpet at hun og Kåre hadde blitt kjærester for annen gang, understreket hun følgende overfor VG Helg:

- Det er veldig hyggelig, sykt deilig, sa komikeren om forelskelsen.

Har vært gift før

I et intervju med Se og Hør i september, forklarte Anne-Kat. at kjærligheten mellom henne og Kåre er veldig sterk i dag:

- Nå er det ekte lykke, slo hun muntert fast overfor Se og Hør.

Saken fortsetter nedenfor.

Anne-Kat. Hærland intervjues om den to måneder lange deltakelsen i programmet "Berserk - i pionerenes farvann" der hun kan fortelle at hun ble forandret som menneske. Vis mer Vis mer

Under «Gudbedre»-showet på Latter, langet Hærland ut om hvordan det er å leve med en øyesykdom, der synet gjevnt og trutt svekkes.

Før hun fant tilbake til Kåre Joao Pedersen, var Hærland kjæreste med lydteknikeren Trond Kjørlaug fra 2009 til 2012. Tidligere har hun også vært gift med Espen Hauglid.

- Det blir ikke noen ny kjæreste eller samboer på en stund. Det neste året skal jeg jobbe så mye at jeg ikke har krefter igjen til noe annet, sa Hærland til Se og Hør etter at bruddet med Kjørlaug ble kjent.

LES OGSÅ: «Skam»-stjernen viste frem kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer