Anne-Kat. Hærland giftet seg:

Giftet seg i hemmelighet med ungdomskjæresten

Anne-Kat. Hærland fant tilbake til ungdomskjæresten etter drøye 20 år.

GIFT: 20 år etter at de var ungdomskjærester, har Anne-Kat. Hærland og Kåre Loao Pedersen giftet seg i hemmelighet. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
GIFT: 20 år etter at de var ungdomskjærester, har Anne-Kat. Hærland og Kåre Loao Pedersen giftet seg i hemmelighet. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I dag, lørdag, ble komiker og tv-profil Anne-Kat. Hærland (45) smidd i hymens lenker, med sin ungdomskjæreste Kåre Joao Pedersen.

Tidligere i dag overrasket Anne-Kat. mange da hun delte bilde av seg selv og Kåre på sin Facebook-profil. Det skal ha vært få som visste om bryllupet i forkant, og kun parets nærmeste skal ha visst om den gledelige nyheten på forhånd.

Bryllupet fant sted i komikerens egen hage på Smestad i Oslo, hvor det var pyntet til fest med partytelt. Mye tyder på at paret trolig har hatt et ønske om en intim fest, da kun deres nærmeste venner og familie var invitert.

Paret fant tilbake til hverandre i fjor vår, etter drøye 20 år fra hverandre, og ble i helgen viet gjennom en borgerlig human-vielse, som trolig også tok plass i TV-profilens hage.

Saken fortsetter nedenfor.

Anne-Kat. gjorde seg for mange bemerket gjennom sin deltakelse i Nytt på Nytt, der hun var fast paneldeltaker fra 1999 til 2007. Siden den gang har hun blant annet stått på scenen som stand up-komiker og hatt sitt eget show på Latter i Oslo: «Gudbedre».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.