Giftet seg i hemmelig Vegas-bryllup

Kjendisparet gjorde mer enn å spille kort, da de var på ferie i gamblingbyen.

FORNYET BRYLLUPSLØFTENE: Kelsey Grammer er glad i bryllup. Lørdag fornyet han bryllupsløftene med sin fjerde kone Kayte Walsh, i Las Vegas. Foto: Fame Flynet Norway
FORNYET BRYLLUPSLØFTENE: Kelsey Grammer er glad i bryllup. Lørdag fornyet han bryllupsløftene med sin fjerde kone Kayte Walsh, i Las Vegas. Foto: Fame Flynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter å ha giftet seg fire ganger, er det kanskje ikke så rart at «Frasier»-stjernen Kelsey Grammer (57) er lei av kirkebryllup.

Da han i 2011 giftet seg med sin fjerde kone Kayte Walsh (31), skjedde det på en teaterscene i New York, og 15 måneder senere har paret gått til alters igjen - i gamblingbyen Las Vegas.

En talsmann for paret bekrefter til bladet People at de to fornyet bryllupsløftene i en privat seremoni i kapellet Little Church of the West lørdag.

Vielsen skjedde kun en måned før Kayte venter tvillinger.

- Vi ville gjenta vår kjærlighet til hverandre og vise hvor mye vi betyr for hverandre og vår kommende familie, sier Grammer til bladet.

Bruden skal ifølge People ha vært ikledd en kjole fra designeren Peter Langner, mens Grammer hadde på seg en spesialsydd dress fra designeren Tom Ford.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Giftet seg på teaterscene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer