Jennifer Lawrence:

Giftet seg i hemmelig kjendisbryllup

Jennifer Lawrence har nå fått sin Cooke.

NYGIFT: Skuespiller Jennifer Lawrence har giftet seg med kunstneren Cooke Maroney. Det skjedde under eksklusive omstendigheter. Foto: NTB scanpix
NYGIFT: Skuespiller Jennifer Lawrence har giftet seg med kunstneren Cooke Maroney. Det skjedde under eksklusive omstendigheter. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

For ett år siden begynte de første ryktene å svirre om at Jennifer Lawrence (29) hadde funnet tonen med kunstneren Cooke Maroney (35).

Først fire måneder seinere bekreftet duoen forholdet da «Hunger Games»-stjernen ble observert med ham i offentligheten. Og i februar overrasket turtelduene ved å avsløre at de hadde forlovet seg. Ringen til 900 000 kroner har siden vært vist frem i diverse anledninger.

Tross at de er et av verdens mest omtalte par, holder de en relativt lav profil, og har eksempelvis til gode å vise seg frem på rød løper. Derfor finnes det få bilder av dem sammen, og da de i helgen ble mann og kone, var det i en ytterst privat seremoni.

Jennifer Lawrence snubler på den røde løperen på vei for å skrive autografer til fansen på X-men-premieren. Vis mer

Kjendisbryllup

People får bekreftet at bryllupet sto i Newport på Rhode Island, og at det var 150 gjester til stede. Hele helgen har kjendisgjester som Kris Jenner, Adele, Emma Stone og Cameron Diaz blitt observert i byen, så det er tydelig at det nye ekteparet ikke har spart på noe hva gjelder eksklusivitet her.

GJEST: Kris Jenner og hennes kjæreste Corey Gamble var til stede i bryllupet. Foto: NTB scanpix
GJEST: Kris Jenner og hennes kjæreste Corey Gamble var til stede i bryllupet. Foto: NTB scanpix Vis mer
STJERNE: Adele hadde tatt turen for å få med seg den store begivenheten. Foto: NTB scanpix
STJERNE: Adele hadde tatt turen for å få med seg den store begivenheten. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det blir hevdet at Lawrence hadde på seg en kjole fra Dior for anledningen, men det er ikke blitt tatt noen offentlige bilder av henne.

Fotografene sto i hopetall utenfor den store villaen paret giftet seg i, men fikk bare små glimt av bruden - som ble gjemt bak en rekke paraplyer.

GODT GJEMT: Bak denne paraplyen skjuler Lawrence seg for fotografene. Foto: NTB scanpix
GODT GJEMT: Bak denne paraplyen skjuler Lawrence seg for fotografene. Foto: NTB scanpix Vis mer

Villaen ble designet i 1894 av den kjente arkitekten Richard Morris Hunt, og er inspirert av selveste Versailles i Frankrike. For tiden er det Carolyn Rafaelian, en velstående forretningskvinne, som bor der. Hun hadde altså sagt ja til å låne ut boligen til skuespilleren og hennes blivende ektemann.

LUKSUS: Det var her ekteparet giftet seg. Utenfor den store villaen sto en matbod, hvor gjestene kunne spise etter vielsen. Kris Jenner ble blant annet observert med en matbit der. Foto: NTB scanpix
LUKSUS: Det var her ekteparet giftet seg. Utenfor den store villaen sto en matbod, hvor gjestene kunne spise etter vielsen. Kris Jenner ble blant annet observert med en matbit der. Foto: NTB scanpix Vis mer

Bryllupet blir feiret over hele helgen. På fredag ble flere av stjernevennene til Lawrence fotografert på den såkalte prøvemiddagen, ikledd mørke antrekk.

- Aller beste

Verken Lawrence eller Maroney har uttalt seg om giftermålet foreløpig, og det kommer trolig til å ta en stund før de sier noe. Som nevnt er begge uhyre private av seg, og foretrekker å snakke om jobb i intervjuer.

YNDIGE: Cooke og Jennifer er ofte å se i offentligheten, men har ikke stilt opp på noen arrangementer sammen. Foto: NTB scanpix
YNDIGE: Cooke og Jennifer er ofte å se i offentligheten, men har ikke stilt opp på noen arrangementer sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Likevel har det hendt at skuespilleren har snakket varmt om ham ved enkelte anledninger.

- Han er bare den aller beste personen jeg noen gang har møtt i livet mitt. Det var et veldig, veldig lett valg, sa hun til Entertainment Tonight i sommer, ifølge Contact Music.

I mai holdt det vordende ekteparet en forlovelsesfest for familie og venner på River Café i Brooklyn. Og dagen etter delte Jennifers stylister, Jill Lincoln og Jordan Johnson, et Instagram-bilde av 29-åringen i en rosa kjole fra brudekjoledesigner L. Wells.

«Kjærlighet ved første blikk»

- De møttes gjennom Jennifers venninne Laura. Forholdet har vart i noen uker, men de prøver å holde det privat og er forsiktige med å ikke bli sett sammen, fortalte en kilde til Page Six i fjor sommer.

En av grunnene til at Hollywood-stjernen liker Cooke Maroney så godt, skal være at han er så jordnær, har venner uttalt. Duoen skal ha truffet hverandre for aller første gang i fjor vår og fant tonen raskt fordi de hadde samme type bakgrunn.

Begge kommer fra sammensveisede familier, Cooke fra Vermont og Jennifer fra Kentucky. Og begge reiste fra hjembyene sine og skapte seg suksessrike karrierer.

Selv om Hollywood-stjernen er i kjærlighetsrus for tida, var situasjonen en ganske annen for et par år siden. I november 2017 begynte nemlig bruddryktene å svirre rundt Jennifer Lawrence og Darren Aronofsky, hennes daværende flamme.

EKSER. Jennifer Lawrence avbildet med Darren Aronofsky og Nicholas Hoult, som hun også har jobbet med profesjonelt. Foto: NTB scanpix
EKSER. Jennifer Lawrence avbildet med Darren Aronofsky og Nicholas Hoult, som hun også har jobbet med profesjonelt. Foto: NTB scanpix Vis mer

Også dette forholdet prøvde 29-åringen å holde utenfor medias søkelys, selv om de stadig ble fotografert sammen av paparazzier på restaurantbesøk og kinodater.

I september 2017 dukket de opp på den rød løperen sammen for første gang. Anledningen var New York-premieren av deres felles film, «Mother!».

To måneder seinere, etter omtrent ett år som kjærester, var derimot bruddet et faktum.

Tidligere har den flotte skuespilleren også datet Coldplay-vokalisten Chris Martin (42) og skuespillerkollega Nicholas Hoult (29).

LES OGSÅ: - Hun må ha kjent «nå er det noe her»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer