Giftet seg i fylla - med bestevennen

TV-stjernen fikk seg en overraskelse da hun våknet opp etter nyttårsfeiringen i Las Vegas...

GIFTET SEG I FYLLA: Slik så det ut da TV-stjernen Brandi Glanville giftet seg med bestevennen Darin Harvey i Las Vegas i nyttårshelgen. Dagen derpå ble begge enige om å annullere ekteskapet. Foto: twitter
GIFTET SEG I FYLLA: Slik så det ut da TV-stjernen Brandi Glanville giftet seg med bestevennen Darin Harvey i Las Vegas i nyttårshelgen. Dagen derpå ble begge enige om å annullere ekteskapet. Foto: twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TV-stjernen Brandi Glanville (39) - kjent fra realityserien «Real Housewives of Beverly Hills» - overrasket både venner og familie med å gifte seg i Las Vegas i nyttårshelgen.

Den utkårede var hennes gode venn Darin Harvey, og bryllupsseremonien kom ifølge Brandi selv etter en lang fyllekule i gamblinghovedstaden.

- Det var ikke planlagt og vi vil fikse det, men gode tider, skrev hun på sin Twitter-side mandag.

Glanville har tidligere vært gift og har to sønner med skuespilleren Eddie Cibrian, men han forlot henne i 2009 for rockestjernen LeAnn Rimes.

Desverre for Glanville ser det nok ut til at også dette ekteskapet kommer til å få en brå slutt.

Etter å ha fått mange protester fra fansen mot det det lite planlagte ekteskapet, skriver både Brandi og Darin på sine Twitter-sider at de kommer til å få ekteskapet annullert.

- Jeg mente ikke å fornærme noen. Jeg mener alle bør få gifte seg og tabbe seg ut i Vegas, skriver Brandi.

- Jeg hadde et vilt Vegas-øyeblikk. Vil bli annullert, legger Darin til.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg vet hvorfor jeg var utro

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer