GIFTET SEG: Her er Keira Knightley og James Righton avbildet før de dro til Frankrike for å gifte seg søndag. Foto: All Over Press
GIFTET SEG: Her er Keira Knightley og James Righton avbildet før de dro til Frankrike for å gifte seg søndag. Foto: All Over PressVis mer

Giftet seg i fem år gammel partykjole

Keira Knightley overrasket på sin store dag.

SEOGHØR.NO: «Pirates of the Caribbean»-stjernen Keira Knightley (28) giftet seg i helgen med kjæresten James Righton (29) i Frankrike.

Knightley og kjæresten hadde valgt en lavmælt ramme rundt vielsen, som foregikk på rådhuset i landsbyen Mazan i Provence.

Og selv om Keira er kjent for  sin bryllupskjole fra den romantiske suksessfilmen «Love Actually», hadde hun privat valgt et langt mindre påkostet antrekk da hun selv skulle vies.

Flere moteeksperter hevder nemlig at Keiras bryllupskjole er den samme som hun brukte til et vorspiel før utdelingen av den britiske filmprisen BAFTA i 2008.

Moteredaktøren for bladet Look, er ikke i tvil om at det er den samme kjolen.

- Hun har fikset mye på den før bryllupet, ved å legge til en tweed-jakke fra Chanel, bare ben og ballettsko, men det ser ut som samme kjole, sier hun til Daily Mail.

Kjolen skal ifølge avisen være av merket Rodarte.

Keira skal heller ikke ha valgt en dyr bil da hun forlot rådhuset etter vielsen.

- De dro av gårde i en gammel Renault Clio, som definitivt så ut som den hadde sett bedre dager, sier et øyenvitne til Daily Mail.

Keira har foreløpig ikke kommentert bryllupskjolen.

LES OGSÅ: Nå er hun gift!