Camilla Herrem:

Giftet seg i egendesignet brudekjole

Håndballparet Camilla Herrem og Steffen Stegavik ble mann og kone lørdag denne helgen.

BRYLLUPSLYKKE:  Lørdag ble håndballparet Camilla Herrem (26) og Steffen Stegavik (29) smidd i Hymens lenker på Camillas hjemsted Sola i Rogaland. Foto: Cathrine Løkken / Se og Hør
BRYLLUPSLYKKE: Lørdag ble håndballparet Camilla Herrem (26) og Steffen Stegavik (29) smidd i Hymens lenker på Camillas hjemsted Sola i Rogaland. Foto: Cathrine Løkken / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag ga håndballparet Camilla Herrem (26) og Steffen Stegavik (29) hverandre sine «ja» i en romantisk seremoni på Camillas hjemplass Sola i Rogaland, og da den oppmøtte pressen spurte den nygifte 26-åringen hvordan det føltes å være gift fleipet hun:

- Det føles helt vanlig å være gift! Det har jo ikke gått så lang tid. Men det er aldri galt med champagne! Det blir fort tomt i glasset, fleiper hun.

Herrem ankom i en spesialdesignet kjole av TailorHeaven, og hun har selv vært med og bestemt hvordan den skal se ut.

- Jeg satte meg ned med designerne og fant ut hva jeg ville og hvilken type jeg var. Jeg hadde en liten idé hvordan den skulle se ut, sier Camilla til Se og Hør.

Blant gjestene, som kan kose seg med en fantastisk bryllupsmeny, er håndballkollegaene Linn Jørum Sulland, Tonje Nøstvold og Karoline Dyhre Breivang.

Se og Hørs reporter Cathrine Løkken kunne melde om en vakker brud på vei inn til kirken:

- Camilla strålte om kapp med solen!

Paret har vært sammen i syv år, og Steffen fridde for to år siden.

Mens Camilla har bodd i Trondheim de siste årene, har Steffen vært bosatt i Elverum. Tidligere år ble det slutt på langdistanseforholdet.

I tirsdagens Se og Hør får du alt om bryllupet.

LES OGSÅ: Flyttet sammen etter seks år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer