Bindi Irwin:

Giftet seg i dyrehagen

Steve Irwins datter har giftet seg.

NÅ ER DE GIFT: Bindi Irwin og Chandler Powell giftet seg i Australia Zoo onsdag denne uken. Foto: NTB scanpix/ Instagram
NÅ ER DE GIFT: Bindi Irwin og Chandler Powell giftet seg i Australia Zoo onsdag denne uken. Foto: NTB scanpix/ Instagram Vis mer
Publisert

Onsdag 25. mars, i australsk tid, kunne Bindi Irwin (21) og forloveden Chandler Powell (23) kalle seg for rette ektefolk. Bindi, datter av den avdøde krokodillejegeren Steve Irwin, annonserte den gledelige nyheten på Instagram.

«25. mars 2020. Vi hadde en liten seremoni og jeg giftet meg med min beste venn. Det finnes ikke ord som kan beskrive mengden kjærlighet og lys som er i hjertet mitt akkurat nå», skriver hun.

Videre forteller hun at de har planlagt dagen i nesten et år, og måtte forandre en god del, da de ikke hadde noen gjester i bryllupet. Hun forteller at selv om beslutningen var vanskelig, var det viktigere å holde folk trygge.

«Vi skulle ønske alle venner og familiemedlemmer kunne vært der med oss, men det er fantastisk at vi kan dele bilder og videoer. Akkurat nå oppfordrer vi verden til å holde på håpet og kjærligheten, noe som vil hjelpe oss fremover i denne dype tiden av historien», skriver hun, og fortsetter:

«I dag feiret vi livet og gleder oss over hvert vakre øyeblikk vi delte sammen i hagen vår i Australia Zoo. Mamma hjalp meg med å bli klar, Robert førte meg opp mot alteret, Chandler ble ektemannen min og sammen tente vi lys i pappas minne. Vi delte tårer, smil og kjærlighet. Takknemlig for at vi bor i Australia Zoo som en familie, og for at vi kunne være der for hverandre. Til alle som leser dette - hold dere trygge, hold avstand til andre og husk at kjærligheten vinner», skriver 21-åringen avslutningsvis.

Fridde på bursdagen

Det var i fjor sommer Chandler fridde til Bindi. Frieriet skal ha skjedd på bursdagen hennes, etter seks år som kjærester. Paret møttes nemlig når de var henholdsvis 15 og 16 år gamle.

Den store nyheten ble delt på Instagram, med en rekke bilder av paret.

«24. juli 2019. På min bursdag sa jeg «ja» og «for alltid» til mitt livs store kjærlighet. Chandler, for nesten seks år siden falt jeg for deg og hver dag siden har vært en virvelvind av et eventyr og ekte lykke. Jeg ser nå frem til å tilbringe resten av vårt liv sammen som din kone. Til et liv av vennskap, mening og betingelsesløs kjærlighet - La oss gifte oss!», skrev hun.

Også Chandler delte nyheten på sin Instagram.

«Hun sa JA! For nesten seks år siden møttes vi på Australia Zoo. Jeg falt pladask med en gang for hennes snille og omtenksomme hjerte som stråler så mye lys. Å fri på hennes favorittsted i dyreparken, omringet av dyr, føltes som den perfekte måten å starte dette nye, fantastiske kapittelet i livene våre på. Bee, jeg elsker deg mer enn noe i denne verden, og det vil jeg alltid gjøre. Gratulerer med dagen», skrev han.

SNAKKER UT: I 2006 mistet tv-profilen Steve Irwin livet under innspillingen av en undervannsdokumentar. Irwin ble 44 år gammel og etterlot seg kona Terri samt barna Bindi og Robert. Sistnevnte var bare to år da hendelsen inntraff. Han snakker ut hos «Skavlan». Video: TV 2 Vis mer

Åpen tapet

Det var i 2006 krokodillejegeren Steve Irwin omkom etter å ha blitt stukket i hjertet av en piggrokke i forbindelse med innspillingen av en undervannsdokumentar. Han ble 44 år gammel, og etterlot seg kona Terri (55), datteren Bindi og sønnen Robert (16).

På tidspunktet var Bindi bare åtte år gammel. Familien har siden den gang fortsatt å følge Steves store lidenskap og driver Australia Zoo Wildlife Warriors, en organisasjon Steve og kona opprettet i 2002 for å ta vare på dyrelivet.

DØD: Steve Irwin var kjent for å ta store sjanser med farlige dyr. Det var nettopp det som til slutt skulle ende livet hans. Her avbildet med kona i 2002. Foto: NTB scanpix
DØD: Steve Irwin var kjent for å ta store sjanser med farlige dyr. Det var nettopp det som til slutt skulle ende livet hans. Her avbildet med kona i 2002. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Noen dager føler jeg sorgen sterkere enn andre. Jeg berøres særlig av øyeblikk jeg skulle ønske at jeg kunne dele med ham. Det kan være når broren min mottar en pris for et fotografi, eller når vi spiser middag på kvelden og har det hyggelig. Da tenker jeg: «Jeg skulle ønske pappa var her». Men det er han ikke, har Bindi tidligere fortalt om sorgen etter faren.

Hun har i senere tid skaffet seg en imponerende CV: Foredragsholder, skuespiller, programleder, naturverner, sanger, danser, forfatter og forkjemper for kvinners rettigheter. Og nå har hun altså kapret drømmemannen også.

LES OGSÅ: - Brudd etter fem måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer