GIFTET SEG: Ashlee Simpson og Evan Olav Ross  Foto: All Over Press
GIFTET SEG: Ashlee Simpson og Evan Olav Ross Foto: All Over Press Vis mer

Giftet seg i diamanter til fem millioner

Jessica Simpson var stolt forlover, da lillesøsteren giftet seg med sønnen til Arne Næss Jr. og Diana Ross.

Publisert

SEOGHØR.NO: Lørdag var det duket for overdådig bryllup på soulstjernen Diana Ross' luksusmansion i Greenwhich i Connecticut, da sønnen Evan Olav Ross (26) og artist Ashlee Simpson (29) ble smidd i hymens lenker.

Tema for bryllupet var bohemsk stil, i likhet med forlovelsesfesten som ble holdt for kjendisparet i mars.

Smykker til fem millioner

Ifølge kjendisblogger Perez Hilton giftet Ashlee seg i en perlebelagt kjole, og bar diamanter og rubiner laget av kjendisdesigner Neil Lane verdt tilsammen rundt fem millioner kroner!

Popstjernen Jessica Simpson (34) var en selvsagt forlover for lillesøsteren, og hennes barn Maxwell (2) og Ace (1) fungerte som blomsterpike og ringbærer.

Ashlees sønn Bronx (5), som hun har med eksmannen Pete Wentz (35), fulgte sin mor opp kirkegulvet.

Stolt storesøster:

Dette er det første ekteskapet for Evan Olav Ross, som også er sønn av den avdøde norske fjellklatreren og forretningsmannen Arne Næss Jr.

Evan Olav og Ashlee Simpson fotografert under forlovelsesfesten i mars:

- Kunne giftet meg for lenge siden

Evan Olavs mor Diana har engasjert seg i bryllupet, og sto også for deler av underholdningen. Som den verdensberømte souldivaen hun er, vartet hun selvfølgelig opp med flere låter - til stor glede for det nygifte paret og deres bryllupsgjester.

26-åringen gikk ned på kne i januar, bare seks måneder etter at paret begynte å date, men ifølge brudgommen kunne de ha giftet seg for lenge siden:

- Helt ærlig, vi kunne ha giftet oss når som helst, og hvor som helst. Vi har bare lyst til å bli mann og kone. Vi er så forelsket. Dette er den mest fantastiske perioden i livet mitt. Til tross for at jeg er ung, lever jeg også et annerledes liv enn de fleste, og jeg kunne ikke valgt en lykkerligere periode å gjøre det på.

LES OGSÅ: Her bekrefter hun romansen med «norske» Evan

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer