STRESSER IKKE: Brad Pitt trengte ikke å dra på handlerunde, da han skulle finne bryllupsdress. Her er han fotografert på en reklamefilminnspilling i New York etter bryllupet. Foto: All Over Press
STRESSER IKKE: Brad Pitt trengte ikke å dra på handlerunde, da han skulle finne bryllupsdress. Her er han fotografert på en reklamefilminnspilling i New York etter bryllupet. Foto: All Over PressVis mer

Giftet seg i brukt dress - måtte låne slips

Brad Pitt brukte ikke store penger på bryllupsantrekket.

SEOGHØR.NO: Tirsdag ble de første bildene fra bryllupet til Angelina Jolie (39) og Brad Pitt (50) avslørt på forsidene til bladene Hello og People.

Mens Angelina gikk til alters i en spesialdesignet kjole fra designeren Luigi Massi - som jobber for Atelier Versace - valgte Brad Pitt en langt rimeligere løsning.

Måtte låne slips

Ifølge People valgt Brad nemlig en dress han allerede hadde i klesskapet sitt.

I tillegg måtte han låne et slips av sønnene sine, fordi han hadde glemt å pakke sine egne ned i kofferten!

Bryllupsseremonien ble avholdt i deres private kapell på parets franske luksuseiendom Chateau Miraval, og til sammen var det 22 bryllupsgjester, skriver nettstedet E! News.

VISER GIFTERINGEN: Brad har ikke vist seg uten gifteringen på hånden siden bryllupet. Foto: All Over Press
VISER GIFTERINGEN: Brad har ikke vist seg uten gifteringen på hånden siden bryllupet. Foto: All Over Press Vis mer

- Det var viktig for oss at dagen vår ble avslappet og full av latter. Det var en stor dag for oss og familien vår, sier Pitt og Jolie til People.

Barna preget dagen

Parets datter Zahara (9) hadde ifølge People på seg en kjole laget av familiens venn Adama Kebe.

Datteren Vivienne (6) hadde på seg en hvit kjole fra skapet sitt, mens de andre barna Maddox (13), Pax (10), Knox (6) og Shiloh (8) hadde mørke dresser.

Barna fikk også sette sitt preg på vielsen.

Intim seremoni

Sønnene Maddox og Pax fulgte ifølge People Angelina ned kirkegulvet, mens døtrene Zahara og Vivienne var blomsterpiker. Datteren Shiloh og sønnen Knox bar gifteringene.

Kun 20 gjester skal ha vært tilstede under den intime seremonien.

Forrige uke lurte Brad pressen, da han deltok på en intervjurunde i forbindelse med sin nye film «Fury», før det var kunngjort at han hadde giftet seg.

AVSLAPPET STIL: Brad Pitt måtte låne slips av en av sønnene sine og valgte en gammel dress da han skulle gifte seg. Foto: Stella Pictures
AVSLAPPET STIL: Brad Pitt måtte låne slips av en av sønnene sine og valgte en gammel dress da han skulle gifte seg. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ingen av pressefolkene la merke til gifteringen på fingeren, som han har båret hver dag etter at han ble ektemann.

Brad og Angelina har foreløpig ikke vært på noen bryllupsreise, fordi de er på Malta for å  spille inn filmen «By The Sea».

LES OGSÅ: Angelina droppet bryllupsreise