Rita Ora og Taika Waititi:

- Giftet seg i all hemmelighet

Hollywood-stjernen skal være vilt forelsket.

HERR OG FRU: Rita Ora skal ha gitt sitt ja til Taika Waititi. Foto: Anthony Harvey/Shutterstock/NTB
HERR OG FRU: Rita Ora skal ha gitt sitt ja til Taika Waititi. Foto: Anthony Harvey/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det var i fjor vår at det for første gang oppstod romanserykter mellom Rita Ora (31) og stjerneregissøren Taika Waititi (46).

«Gode stunder, minner og tilfeldige ting på telefonen min. Og de jeg elsker», skrev «Hot Right Now»-sangeren den gang som tekst til en bildekarusell på Instagram med ulike motiv.

På et av bildene holdt Taika armen rundt Ora, og fansen startet raskt å spekulere på om duoen var et par.

I august samme året debuterte de sammen offisielt på rød løper under «The Suicide Squad»-premieren i Los Angeles, og siden den gang har de blitt observert sammen ved flere ulike anledninger.

«Intim seremoni»

Nå melder flere amerikanske nettsteder, deriblant E! News og The Sun at paret har giftet seg i all hemmelighet.

Ifølge The Sun skal Ora og Waititi nylig ha gitt hverandre sine ja i London, og sangfuglen skal allerede ha forandret etternavnet sitt til Fru Waititi-Ora.

- Det var en veldig intim seremoni og den var superspesiell for alle som var til stede. Deres nære og kjære så alle hvor vilt forelsket de er, forteller en kilde til nettstedet, og fortsetter:

NYGIFT: Se den rørende talen Petter Pilgaard holdt for Vendela på den store bryllupsdagen. Video: Tor Lindseth. Vis mer

- Til tross for at Rita lever i rampelyset, så er hun fast bestemt på å holde forholdet så privat som mulig. Derfor ville hun ikke lage en stor sang og dans om bryllupet.

Ifølge Daily Mail har også 31-åringen gjort lite for å skjule en ny gullring på fingeren sin på bilder i sosiale medier den siste tiden.

Waititi står bak filmer som blant annet «Thor: Love And Thunder» og «JoJo Rabbit». Sistnevnte vant han både en Oscar og en Grammy Award for.

Mens dette er Oras første ekteskap, så har Waititi tidligere vært gift med filmskaperen Chelsea Winstanley (46), som han har to barn med.

LES OGSÅ: - Ikke bra for oss

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer