Sophia Bush:

Giftet seg i all hemmelighet

Stjernen har giftet seg for andre gang.

GIFT: Sophia Bush har giftet seg med sin kjære Grant Hughes. Foto: Felipe Ramales/Splash News/NTB
GIFT: Sophia Bush har giftet seg med sin kjære Grant Hughes. Foto: Felipe Ramales/Splash News/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Sophia Bush (39) ble for alvor et kjent fjes som Brooke Davis i serien «One Tree Hill».

I august i fjor delte hun den hyggelige nyheten om at kjæresten, Grant Hughes (40), hadde fridd under en ferietur i Italia.

«Så det viser seg at å være din favorittpersons favorittperson er den beste følelsen på planeten jorden #JA», skrev hun på Instagram den gang til et bilde av frieriet.

- Det er tøft

Nå har paret giftet seg. Paret ble smidd i hymens lenker på rådhuset i Tulsa i Oklahoma, som er Hughes hjemsted. Det bekrefter rådhusets kontor til People.

Ifølge US Weekly ble bryllupet holdt i the Philbrook Museum of Art, en italiensk villa i renessansestil fra 1927. Ifølge kilder til nettstedet fant mottakelsen sted i The Church Studio.

Hittil har verken Bush eller Hughes uttalt seg om bryllupet.

Skuespilleren og forretningsmannen ble først observert sammen i 2020, hånd i hånd i Malibu. I et intervju med Entertainment Weekly åpnet 39-åringen seg om hvordan offentliggjøringen av forholdet påvirket henne.

- Det er tøft å ikke ha noe som er ditt. Og når du er en offentlig person, vil alle velge hva de vil tro på, som kan være vanskelig, forklarte Bush.

BRYLLUP: Gjennom den nye serien «Vendela + Petter gifter seg» får man et innblikk i bryllupsplanleggingen til realityparet som møttes på «Farmen Kjendis». Video: TV 2 Play/Reality Awards Vis mer

Var gift med kollega

Ekteskapet med Hughes er derimot ikke stjernens første. Skuespilleren har nemlig et fem måneder langt ekteskap med «One Tree Hill»-kollega, Chad Michael Murray (40) bak seg.

I et intervju med radiovert Andy Cohen i 2018 fortalt Bush åpenhjertig at hun i utgangspunktet aldri ønsket å gifte seg med eksmannen, men at hun likevel følte seg presset til å gjøre det.

- Hvor gammel jeg var? Jeg vet faktisk ikke, men det var rundt sesong to, fortalte Bush til radioverten den gang, og la til at «alle har vært 22 og dumme».

BRYLLUP: Åge Sten Nilsen og Christine Grande har gitt hverandre sitt «Ja». Se innsiden av bryllupet. VIdeo: Se og Hør Vis mer

Da Cohen stilte spørsmål om hvordan hun kunne la seg overtale til å gifte seg da hun egentlig ikke ville, hadde skuespilleren et klart svar.

Bush hevdet nemlig at produksjonen skal ha vært avhengig av romansen mellom henne og Murray for å få dagene til å gå rundt.

LES OGSÅ: - Forberedt på «Farmen kjendis»-nei

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer