Don Cheadle:

Giftet seg i all hemmelighet

Marvel-stjernen kom med en hyggelig overraskelse.

ENDELIG GIFT: Don Cheadle har i en årrekke utmerket seg som skuespiller. Her i «Avengers: Infinity War» sammen med skuespiller Chris Evans og Scarlett Johansson. Foto: Marvel/Disney / Kobal / REX / NTB
ENDELIG GIFT: Don Cheadle har i en årrekke utmerket seg som skuespiller. Her i «Avengers: Infinity War» sammen med skuespiller Chris Evans og Scarlett Johansson. Foto: Marvel/Disney / Kobal / REX / NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Don Cheadle (56), kjent fra «Hotel Rwanda» og en rekke Marvel-filmer, har giftet seg. Det avslørte han selv onsdag, da han gjestet «The Ellen DeGeneres Show», ifølge People.

Cheadle skal ha giftet seg med sin kjæreste gjennom 28 år, Bridgit Coulter, allerede for flere måneder siden - men det er ikke alle som skjønte hva Cheadle mente da han først annonserte nyheten til nære og kjære.

LANGT FORHOLD: Don Cheadle og kona Bridgid Coulter var sammen i 28 år før de giftet seg. Foto: Birdie Thompson/AdMedia/SplashNews/NTB
LANGT FORHOLD: Don Cheadle og kona Bridgid Coulter var sammen i 28 år før de giftet seg. Foto: Birdie Thompson/AdMedia/SplashNews/NTB Vis mer

Måtte beklage

Da Cheadle gjestet det populære talkshowet, var det skuespiller Wanda Sykes (57) som var gjesteprogramleder. Sykes fikk høre om bryllupet allerede på nyåret, men responsen hennes skal ikke ha vært helt optimal, ifølge henne selv.

- Du fortalte meg at du hadde giftet deg, og jeg bare «Oh, pandemien tok Don og Bridgid», forteller hun.

Sykes trodde med andre ord at Cheadle og Bridgid hadde gått hver til sitt - og at Cheadle hadde giftet seg med en annen kvinne.

BLEMME: Skuespiller Wanda Sykes måtte beklage overfor Don Cheadle. Foto: Willy Sanjuan/Invision/AP
BLEMME: Skuespiller Wanda Sykes måtte beklage overfor Don Cheadle. Foto: Willy Sanjuan/Invision/AP Vis mer

- Jeg tror jeg skrev noe som «Hei, hvis du er glad, er jeg glad på dine vegne», sier Sykes videre.

Skuespilleren beklaget videre overfor Cheadle, etter å ha forklart at hun ikke var klar over at ekteparet ikke allerede var gift. Marvel-stjernen tok det hele med et smil:

- Ja, altså, det er forståelig, gitt at vi har vært sammen i 28 år før vi giftet oss. Jeg klandrer deg ikke, sier han, ifølge People.

Cheadle og kona har vært et par siden 1992, og har de to døtrene Ayana og Imani sammen.

REDD: Justin Bieber var gjest hos Ellen DeGeneres, og fortalte åpenhjertig om hvorfor han var nervøs før han skulle fri til kona Hailey Bieber. Vis mer

Overrasket fansen

Cheadle er ikke den eneste fra Marvel-universet som ser ut til å holde store hendelser for seg selv. I oktober slapp nemlig Scarlett Johansson (36) bomba om at hun hadde giftet seg.

Kunngjøringen kom ikke via deres talspersoner, men på en litt mer utradisjonell måte. De nygifte valgte nemlig å fronte en sak de begge brenner for da de avslørte bryllupet.

«Vi er overlykkelige over å kunne annonsere at Scarlett Johansson og Colin Jost giftet seg i en intim seremoni i helga. Kun de nærmeste var til stede for å overholde covid-19s sikkerhetsregler», skriver organisasjonen Meals on Wheels America på Instagram.

Meals on Wheels jobber for å bekjempe sult og isolasjon blant den eldre generasjonen i USA, en sak de nygifte engasjerer seg i.

HARDT UT: Popstjernen Mariah Carey husker godt da hun var på besøk hos Ellen DeGeneres i 2008. Hun ser ikke tilbake på besøket med glede, og går nå hardt ut mot talkshowverten. Bilder fra TV3. Vis mer

Først i april, et halvt år etter bryllupet, valgte Johansson å ta bladet fra munnen.

- Jeg tenker at det å holde det intimt og lite fikk det til å føles overveid. Vi ønsket at det skulle føles som om det hadde en bevisst intimitet, i motsetning til å være noe som føltes begrenset som følge av alt som skjer, sa hun til People.

Coronapandemien har som kjent ført til at en rekke store tilsetninger, som bryllup, har blitt satt på vent. Stjerneparet valgte å likevel gjennomføre sitt, men med bare de nærmeste til stede.

- Det var mye å vurdere med hensyn til retningslinjer og å sørge for at alle var komfortable og trygge, sier hun videre.

Bryllupet ble holdt i Johanssons eget hjem i Palisades i New York.

OVERRASKER FANSEN: Ellen DeGeneres tok seg en fridag, og det er ikke hvem som helst som tok over programlederrollen. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Forlovet - for fjerde gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer