Elizabeth Olsen:

Giftet seg i all hemmelighet

- Ektemannen min.

BERØMT TRIO: Søstrene Mary-Kate Olsen, Elizabeth Olsen og Ashley Olsen har alle tre skapt seg store navn i Hollywood. Foto: Erik Pendzich/REX/NTB
BERØMT TRIO: Søstrene Mary-Kate Olsen, Elizabeth Olsen og Ashley Olsen har alle tre skapt seg store navn i Hollywood. Foto: Erik Pendzich/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren for to år siden begynte ryktene å svirre om at Elizabeth Olsen (32) hadde forlovet seg med musikerkjæresten, Robbie Arnett (29).

Paret begynte å date i 2016, men offentliggjorde ikke forholdet før i 2017. Det gjorde de under en fest i forbindelse med Emmy-utdelingen samme år.

Elizabeth, som er lillesøsteren til tvillingene Mary-Kate og Ashley Olsen (34), har på lik linje med søstrene alltid skjermet godt rundt privatlivet sitt, og har heller aldri bekreftet eller avkreftet forlovelsen.

«Ektemannen min»

Tirsdag avslørte hun derimot nesten tilfeldig, ifølge E! News, at hun og Arnett har giftet seg i all hemmelighet.

Ifølge nettstedet skjedde det da «Avengers»-stjernen dukket opp i en videosamtale på Variety's «Actors on Actors series», hvor hun snakket med skuespillerkollega Kaley Cuoco (35).

GIFTET SEG: Her er Elizabeth Olsen og Robbie Arnett avbildet sammen under moteuka i Paris sommeren 2017. Foto: Beretta/Sims/REX/NTB
GIFTET SEG: Her er Elizabeth Olsen og Robbie Arnett avbildet sammen under moteuka i Paris sommeren 2017. Foto: Beretta/Sims/REX/NTB Vis mer

De to jentene skal ha skravlet om løst og fast, samt kommende filmprosjekt da Olsen plutselig skal ha omtalt Arnett som ektemannen sin, skriver E! News.

Filmstjernen røpet ingen andre detaljer, men hun er som nevnt kjent for å holde kjærlighetslivet langt utenfor rampelyset.

Se samtalen her:

Brøt forlovelsen

I 2017 fortalte 32-åringen at det er hennes berømte tvillingsøstre som har lært henne å holde tett.

- De er veldig forsiktige med hva de deler - faktisk notoriske. Jeg brydde meg ikke om hva jeg sa i intervjuer tidligere for jeg trodde ingen kom til å lese det uansett, forklarte hun den gang til Modern Luxury magazine, og fortsatte:

BRYLLUP: Helene Olafsen snakker om bryllupsplanleggingen. Reporter: Sofe Losen/Video: Se og HØR Vis mer

- De sa: «Selv om du ikke tror noen leser det, blir plutselig en uttalelse du har gitt tidligere trukket frem og brukt i en annen sammenheng». Alt handler om hvordan du håper folk tolker deg, hvordan de prøver å få frem hvem du er og jobben du gjør, delte hun, ifølge Entertainment Tonight.

Elizabeth Olsen skulle opprinnelig gifte seg med «Narcos»-stjernen Boyd Holbrook (41), men forholdet tok slutt i 2014.

Duoen var forlovet i under ett år, og Holbrook har tidligere innrømmet at han var fullstendig utrøstelig etter bruddet.

- Hun dumpet meg samme dag som bestekameraten min døde. Hun ringte meg og fortalte at det var slutt, har han fortalt til Man of the World magazine, ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ: Romanserykter rundt Kanye West og Irina Shayk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer