Mona Grudt:

Giftet seg i all hemmelighet

Mona Grudt avslører i fredagens utgave av Se og Hør at hun har giftet seg.

HEMMELIG BRYLLUP: Mona Grudt kan avsløre at hun giftet seg tidligere i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
HEMMELIG BRYLLUP: Mona Grudt kan avsløre at hun giftet seg tidligere i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april 2019 kunne den tidligere «Miss Universe»-vinneren Mona Grudt (50) avsløre at hun hadde forlovet seg med sin islandske kjæreste Bjørgvin Thorsteinsson.

Grudt har siden delt en rekke detaljer om det kommende bryllupet, som naturligvis ikke ble helt som forventet grunnet pandemien.

Her kan du se de private bildene fra bryllupsfeiringen.

I fredagens utgave av Se og Hør kan imidlertid modellen avsløre i et eksklusivt intervju at hun og Thorsteinsson har giftet seg - i all hemmelighet.

Bryllupet fant ifølge Grudt sted i januar, men noen bryllupsfest ble det ikke.

- Alt er så usikkert på grunn av de utallige restriksjonene. Det kan jo ta år og dag før det blir mulig å holde en stor bryllupsfest igjen, sier hun til Se og Hør.

GIFT: Les mer om bryllupet i fredagens utgave av Se og Hør Faksimile: Se og Hør
GIFT: Les mer om bryllupet i fredagens utgave av Se og Hør Faksimile: Se og Hør Vis mer

Overrasket på bursdagen

Da Thorsteinsson gikk ned på kne for to år siden, fortalte Grudt til Se og Hør at hun ikke så frieriet komme.

«Det kom et veldig overraskende frieri da vi hadde overnattet på Britannia Hotell natt til i går», skrev hun i en SMS, og fortsatte:

EKTEPAR: Mona og Bjørgvin er blitt kone og mann. Her fra Se og Hørs kjendisgalla i 2018. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
EKTEPAR: Mona og Bjørgvin er blitt kone og mann. Her fra Se og Hørs kjendisgalla i 2018. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

«Jeg hadde bursdag, og vi skulle kose oss med frokost på rommet. Den ble litt mer romantisk enn jeg hadde forventet. Jeg er veldig lykkelig og gleder meg til å gifte meg med Bjørgvin».

- Falt for hele mannen

Det var i mars 2015 det ble kjent at Grudt hadde funnet lykken med Bjørgvin Thorsteinsson. Nesten ett år senere ble paret samboere.

Grudt og Thorsteinsson møtte hverandre for aller første gang i 2014, den gang gjennom jobb. Modellen har tidligere fortalt til Se og Hør hva hun falt for ved ektemannen.

10 ÅR: I anledning deres tiende bryllupsdag deler Prins William og hertuginne Kate denne videoen. Vis mer

- Se på ham da! Jeg falt for hele mannen, sa hun den gang.

Thorsteinsson la heller ikke skjul på at også han er svært fornøyd med å ha kapret en av landets vakreste kvinner, som også viste seg å vær pen på innsiden.

- Først falt jeg for det ytre, og så oppdaget jeg at hun til og med var vakrere på innsiden. Det trodde jeg nesten ikke var mulig! Vi passer veldig godt sammen, og vi har utrolig god kjemi. Mona er veldig jordnær, humoristisk, snill og omtenksom og litt rampete av og til. Hun kan godt bli mer rampete, sa han.

«Miss Universe»-vinneren er uten tvil på hjemmebane når hun nå har giftet seg og når det gjelder å planlegge bryllup.

FULL FEST: Disse bildene er fra Aleksandr Bolsjunovs bryllupsfest. En fest Johannes Høsflot Klæbo takket nei til. Video: Rødt Kort/Helseth Vis mer

Til vanlig jobber hun nemlig med bryllup, og har også en helt egen kanal på YouTube som er viet til å gi tips om alt et bryllup kan inneholde: fra bryllupskjolen, til buketten, ringene og seremonien.

Hun har til og med vigselsrett - og har viet et tjuetalls par.

LES OGSÅ: Brutalt ærlig om prinsetilværelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer