GIFTET SEG: Skuspillerstjernen Mandy Moore og musikeren Taylor Galdsmith forlovet seg i fjor. Nå skal de ha giftet seg. Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG: Skuspillerstjernen Mandy Moore og musikeren Taylor Galdsmith forlovet seg i fjor. Nå skal de ha giftet seg. Foto: NTB ScanpixVis mer

Mandy Moore og Taylor Goldsmith:

Giftet seg i all hemmelighet

Skuespilleren og forloveden gikk under radaren - slik ga de hverandre sine «ja».

I 2015 ble det kjent at ekteskapet mellom skuespillerstjernen Mandy Moore (34) og rockestjernen Ryan Adams (44) hadde gått i oppløsning.

Nå skal imidlertid Mandy ha blitt smidd i Hymens lenker igjen. Denne gang med musiker Taylor Goldsmith (33), som hun forlovet seg med i september i fjor.

Ifølge kilder til E! skal det hele ha gått rolig for seg under en privat seremoni foran familie og parets nærmeste venner.

Rundt 50 gjester skal ha blitt vitner til den romantiske begivenheten som fant sted hjemme hos Mandy i helgen.

Bohemsk bryllup

Blant gjestene var Mandys venninne, skuespiller Minka Kelly, og hennes tidligere kjæreste, «That '70s Show»-stjernen Wilmer Valderrama.

Ifølge HollywoodLife ble vielsen holdt i husets bakgård, og det hemmelige bryllupet begynte like etter solnedgang søndag kveld.

Seremonien skal ha vært boho-inspirert, med tepper plassert rundt alteret. Etter vielsen skal ekteparet og gjestene ha fortsatt festlighetene på The Fig House i Los Angeles.

Dagen før bryllupet ladet Mandy Moore tilsynelatende opp til den store dagen på avslappende vis. Lørdag ble hun nemlig fotografert på vei fra Now Spa i Studio City i L.A.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Se dette innlegget på Instagram

11•18•18

Et innlegg delt av Mandy Moore (@mandymooremm)

Giftet seg i rosa

Kort tid etter at bryllupsnyheten sprakk i kjendispressen, valgte bruden selv å dele noen private øyeblikk fra den store dagen.

I tillegg til å dele et flott bilde av seg selv og sin ferske ektemann på Instagram, har Mandy avslørt flere detaljer fra bryllupet på sin Instagram Story.

Der kommer det blant annet frem at hun giftet seg i en vakker, rosa brudekjole, og at blomstene i bryllupet også gikk i rosatoner.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

ROSA BRUDEKJOLE: Mandy Moore strålte i denne vakre kjolen. Legg merke til teppene! Foto: Skjermdump fra Mandy Moore/ Instagram Story
ROSA BRUDEKJOLE: Mandy Moore strålte i denne vakre kjolen. Legg merke til teppene! Foto: Skjermdump fra Mandy Moore/ Instagram Story Vis mer
VAKRE BLOMSTER: Fargetonene i bryllupet gikk i rosa og lyse jordtoner. Foto: Skjermdump fra Mandy Moore/ Instagram Story
VAKRE BLOMSTER: Fargetonene i bryllupet gikk i rosa og lyse jordtoner. Foto: Skjermdump fra Mandy Moore/ Instagram Story Vis mer

I tillegg valgte bruden å opptre selv under festen, og det kom frem at Mandy skiftet fra den lyserosa kjolen til en annen kjole før mottakelsen. Denne kjolen var sort - et noe utradisjonelt fargevalg for et bryllup!

Brudeparet hadde tilsynelatende også rigget til en fotoboks for anledningen - slik eksempelvis Kim Kardashian (38) og Kanye West (41) hadde i sitt bryllup i 2014.

- Ingen bedre

I et nylig intervju med Glamour snakket Mandy Moore åpenhjertig om forholdet til sin ferske ektemann.

- Han får hjertet mitt til å smelte. Jeg kan ikke se for meg en bedre partner enn han, fortalte hun til magasinet.

I løpet av intervjuet avslørte hun også babyplaner for fremtiden.

- Han kommer til å bli den mest fabelaktige pappaen. Jeg ser på fortiden som en fase jeg måtte gjennom for å komme meg dit jeg er i dag. Jeg hadde gladelig gått gjennom det samme én million ganger hvis det bringer meg til Taylor, uttalte hun.

- Dømt til helvete

Skilsmissen med Ryan Adams i 2015 gikk hardt inn på skuespillerstjernen, som blant annet fortalte i intervjuet med Glamour at hun på den tiden befant seg «i en ond spiral hun ikke kom seg ut av».

I et stort intervju med magasinet Cosmopolitan fortalte 34-åringen at ekteskapsbruddet var en øyeåpner.

- Kombinasjonen av å gå gjennom en humpete skilsmisse, og bli eldre, har definitivt gitt meg tykkere hud. Jeg innså at jeg må sette meg selv foran, og ikke finne meg i alt, fortalte hun til magasinet.

Etter bruddet har Ryan holdt mer eller mindre tyst om den plutselige skilsmissen. Forrige måned tok han imidlertid bladet fra munnen for første gang, etter det større intervjuet med Mandy i Glamour.

- Det var dømt til å gå til helvete fra starten av. Hvis jeg bare hadde husket starten, skrev han blant annet på Twitter.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Ruset seg

Kort tid etter kom det et nytt Twitter-innlegg fra 43-åringen, som senere ble slettet. Ifølge People skrev Ryan i innlegget at han ruset seg så tungt på den tiden at han ikke husker bryllupet mellom han og Mandy i 2009.

- Når noen fortalte meg at vi hadde giftet oss trodde jeg at de spøkte. Da innså jeg hvor mange smertestillende jeg hadde tatt. Helt ærlig var det ikke nok til å dempe sjokket, skal han ha skrevet, ifølge nettstedet.

Dagen etter gikk han imidlertid ut med en beklagelse overfor ekskona.

- Jeg beklager for uttalelsene mine, jeg prøvde å være morsom. Men jeg har og vil alltid velge å huske de fantastiske øyeblikkene, skrev han og fortsatte:

- Det er ikke stilig eller greit å bagatellisere det som var. Jeg er glad på alles vegne og gjør mitt beste, skrev han.

LES OGSÅ: - Det var ingen kjemi mellom oss

Disse tegnene avslører Meghan

Disse tegnene avslører Meghan

Slik hyller familien henne på 40-årsdagen

Slik hyller familien henne på 40-årsdagen

Familiedrøm til 17 millioner

Familiedrøm til 17 millioner

- Hun var helt knust i starten

- Hun var helt knust i starten

Avslører forventninger om forlovelse

Avslører forventninger om forlovelse

- Graviditeten var uventet og ekstremt vanskelig

- Graviditeten var uventet og ekstremt vanskelig

Kranglet om prisen. Nå selger hun sommerparadiset

Kranglet om prisen. Nå selger hun sommerparadiset

- Det var et ubehagelig øyeblikk, og alle så det

- Det var et ubehagelig øyeblikk, og alle så det

- Hun er rasende

- Hun er rasende

Tiltalt etter overfall mot Hollywood-frua

Tiltalt etter overfall mot Hollywood-frua

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255