Justin Bieber og Hailey Baldwin:

- Giftet seg i all hemmelighet

Justin Bieber og Hailey Baldwin ble denne uken observert på vei inn i rettslokalene.

BRYLLUP: Det har blitt spekulert heftig i når Justin Bieber og Hailey Baldwin skal gifte seg. Nå hevder flere at de kanskje allerede har gjort det. Foto: NTB Scanpix
BRYLLUP: Det har blitt spekulert heftig i når Justin Bieber og Hailey Baldwin skal gifte seg. Nå hevder flere at de kanskje allerede har gjort det. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av juli bekreftet «Sorry»-sangeren Justin Bieber (24) og Hailey Baldwin (21) at de hadde forlovet seg.

Siden den gang har det blitt spekulert heftig om når bryllupet vil finne sted, og ifølge flere kilder nær paret, skal de to turtelduene gifte seg veldig snart.

- Er gift

Ifølge TMZ besøkte Justin og Hailey torsdag denne uken en rettssal hvor ekteskaps-lisenser blir utstedt. Mye later derfor til at paret skal gi hverandre sine ja allerede om kort tid.

Flere kilder har også hevdet at paret besøkte et ekteskapsbyrå sammen i New York, noe som skal ha betydd mye for Justin. Kildene fortalte nemlig at artisten tok til tårene og sa at han ikke kunne vente med å gifte seg med Hailey.

- Jeg kan ikke vente med å gifte meg med deg, baby, skal Justin ha uttalt ifølge nettstedet.

Samtidig skal Justin og Hailey ha blitt observert mens de snakket med en dommer utenfor rettslokalene. Mange hevder derfor at paret er blitt gift.

Likevel skriver nettstedet at de ikke kan bekrefte giftermålet.

Flere amerikanske medier, deriblant People skrev fredag på sin side at de har fått bekreftet via kilder at paret nå har giftet seg.

- De gjorde det uten å høre på noen, sier kilden og legger til at paret giftet seg i rettslokalene, men at de senere skal ha en stor feiring med familie og venner.

- De skal ha en stor fest foran Gud og alle de elsker, sa kilden videre.

Kort tid senere avkreftet Baldwin imidlertid at duoen har blitt smidd i hymens lenker. På Twitter skriver hun:

«Jeg forstår hvor spekulasjonene kommer fra, men jeg er ikke gift ennå».

Saken fortsetter nedenfor.

HET ROMANTIKK: Helt siden Hailey og Justin ble et par har de gjort fint lite for å skjule følelsene sine. Foto: NTB Scanpix
HET ROMANTIKK: Helt siden Hailey og Justin ble et par har de gjort fint lite for å skjule følelsene sine. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bekreftet forlovelsen

«Hadde tenkt til å vente med å si noe, men nyhetene sprer seg fort. Så her er saken: Hailey, jeg er såååå forelsket i alt ved deg! Så forpliktet til å tilbringe livet mitt til å bli kjent med hver eneste del av å elske deg», skrev Justin da han i sommer bekreftet å ha fridd til den unge modellen.

Sangstjernen røpet videre at han fridde til 21-åringen lørdag 7. juli, og påpekte at tallet sju står for åndelig perfeksjon.

«Du er mitt livs store kjærlighet, Hailey Baldwin, og jeg ønsker ikke å dele livet med noen andre. Du gjør meg så mye bedre. Jeg gleder meg til den beste tiden av livet. Det er morsomt, fordi jeg føler at alt har falt på plass nå», skrev han videre.

Ifølge TMZ og CNN gikk Bieber ned på kne på en restaurant i Bahamas. To kvinner hevdet overfor TMZ at de var vitner til frieriet.

Sterke følelser

Baldwin og Bieber hadde et kortvarig forhold i 2016, etter at et årelangt vennskap utviklet seg til noe mer.

Etter bare noen måneder tok forholdet imidlertid slutt, og modellen uttalte kort tid etter bruddet at det var komplisert å være sammen med en verdensberømt stjerne.

- Jeg ønsker ikke å få masse oppmerksomhet rundt å date noen. Tekstmeldinger tikket inn, flere gale personer ringte … Det er vanskelig å date en kjendis. Man må være veldig tykkhudet og være svært sterk. Man må fokusere på kun den personen og ingenting annet, sa Hailey til Marie Claire i 2016.

Bieber på sin side la ikke skjul på at han hadde sterke følelser Baldwin, og i et intervju med bladet GQ i februar 2016 sa han at han var redd for å såre henne.

- Jeg ønsker ikke å sette noen i en posisjon der en jente føler at jeg er kun hennes, for så å bli såret. Akkurat nå ønsker jeg ikke å bli holdt tilbake av noe. Jeg har allerede så mye å drive med og veldig mye ansvar, sa han og fortsatte:

- Hva om Hailey er den personen jeg skal gifte meg med? Å haste inn i noe vil bare ødelegge henne, og da kommer det for alltid til å være ødelagt. Det er vanskelig å fikse noe som er ødelagt. Det er så vanskelig … Jeg vil bare ikke såre henne, sa han, ifølge Contact Music.

LES OGSÅ: Nakenbilder på avveie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer