SJOKKBRYLLUP: Ingen visste om bryllupet til Blake Lively og Ryan Reynolds som ble arrangert søndag kveld i South Carolina. Foto: All Over Press
SJOKKBRYLLUP: Ingen visste om bryllupet til Blake Lively og Ryan Reynolds som ble arrangert søndag kveld i South Carolina. Foto: All Over PressVis mer

Giftet seg i all hemmelighet

Ingen visste om bryllupet til Ryan Reynolds og Blake Lively...

SEOGHØR.NO: De har ikke en gang vært sammen i ett år, men søndag kveld sjokkerte skuespillerparet Ryan Reynolds (35) og Blake Lively (25) ved å gifte seg med hverandre.

Det er nettstedet People.com som skriver om bryllupet som skal ha funnet sted i Mt. Pleasant i South Carolina i USA.

En kilde bekrefter bryllupet overfor nettstedet, og hevder vielsen fant sted i et hvitt telt i Boone Hall Plantation. Florence Welch, vokalist i bandet Florence and the Machine, fremførte tre sanger for det nygifte paret.

I tillegg skal bryllupskaken ha blitt kjørt inn fra Virginia.

Verken Livelys eller Reynolds talspersoner har ønsket å kommentere saken.

Det nygifte paret er ikke ukjent for å komme med overraskelser. De hadde kun vært sammen i et halvt år da de flyttet sammen.

Dette er andre gang Reynolds gifter seg. Han har tidligere vært gift med Scarlett Johansson, men forholdet tok slutt i 2010. Lively har aldri tidligere vært gift.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Flytter sammen etter seks måneder