GIFTET SEG I STILLHET: Den britiske stjernen Stephen Fry og forloveden Elliott Spencer, inviterte ikke til noen stortstilt markering da de ble ektefeller denne helgen. Det er under to uker siden det ble kjent at paret hadde forlovet seg.  Foto: REX/All Over Press
GIFTET SEG I STILLHET: Den britiske stjernen Stephen Fry og forloveden Elliott Spencer, inviterte ikke til noen stortstilt markering da de ble ektefeller denne helgen. Det er under to uker siden det ble kjent at paret hadde forlovet seg. Foto: REX/All Over PressVis mer

Giftet seg i all hemmelighet

Stephen Fry og hans unge kjæreste overrasket med ekteskapsinngåelse like etter at forlovelsen ble kjent.

SEOGHØR.NO: Plutselig gift!

Den britiske skuespilleren, forfatteren og programlederen Stephen Fry (57) giftet seg med Elliott Spencer (27) i all beskjedenhet denne uken. Det melder People.

Ekteskapsinngåelsen kommer som en overraskelse, under to uker etter at paret annonserte at de var forlovet.

Den Golden Globe-nominerte briten avslørte selv at ekteskapet var et faktum på Twitter-profilen sin lørdag kveld.

«Jøss. Elliott Spencer og jeg går inn i et rom som to personer, skriver under i en bok og forlater rommet som én. Utrolig», skriver Fry til et bilde av de to, der paret signerer de nødvendige papirene på et kontor.

Både Fry og Spencer smiler på bildet, og begge er iført dress og slips - med matchende knapphullsblomster på jakkeslagene sine.

Hadde dukke som vitne

«QI»-programlederen har delt få detaljer fra den langt ifra overdådige seremonien. Et par timer etter annonseringen av giftermålet, delte han imidlertid nok et bilde på Twitter.

«Åh ja, Elliott Spencer og jeg hadde en mini-Oscar Wilde som bevitnet ekteskapsløftene våre. Fordi det bør man ha», skriver Fry i en velkjent tone til Twitter-bildet - der en liten dukke som forestiller den irske, homoseksuelle forfatteren sitter på bordet.

«House»-stjernen Hugh Laurie (55) var blant de første som gratulerte paret med ekteskapsinngåelsen på Twitter.

Paret skal ha blitt kjent i november 2013, men forholdet utviklet seg i en mer seriøs retning i løpet av sommeren 2014.

Den raske forlovelsen og ekteskapsinngåelsen til turtelduene, kan skyldes at Stephen Fry er en svært ettertraktet kulturpersonlighet både i Storbritannia og i USA. Om få uker leder han BAFTA-utdelingen for tiende gang, etter å ha annonsert de nominerte forrige fredag - med forlovelsesringen sin godt synlig.

LES OGSÅ: Her sier kroppen til Truls stopp

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.