Giftet seg i all hemmelighet sist måned

- Nyheten vil komme som et sjokk på mange ettersom få visste at hun hadde kjæreste, skriver Daily Mail om bryllupet.

FILMPAR: Her er Kerry Washington sammen med Hollywood-stjernen Jamie Fox som hun spilte kona til i Quentin Tarantinos western «Django Unchained». Foto: FAME FLYNET
FILMPAR: Her er Kerry Washington sammen med Hollywood-stjernen Jamie Fox som hun spilte kona til i Quentin Tarantinos western «Django Unchained». Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den vakre skuespilleren Kerry Washington (36) er kjent for å verne godt om privatlivet sitt. Og flere amerikanske medier skriver nå at de ble tatt på senga da det onsdag ble kjent at Kerry hadde giftet seg.

24. juni ga «Django Unchained»-stjernen sitt ja til NFL-proffen Nnamdi Asomugha (31) i en hemmelig seremoni i Idaho i USA, melder People.com.

- Nyheten vil komme som et sjokk på mange ettersom få visste at hun hadde kjæreste, skriver Daily Mail.

Paret har aldri har blitt fotografert sammen, men har vært kjærester siden i fjor sommer, og Washingtons foreldre står oppført som vitner på vielsesattesten som People.com har en kopi av.

Fra 2004 til 2007 var Kerry forlovet med skuespilleren David Moscow (38). Kort tid etter at forlovelsen ble brutt, uttalte hun følgende til nettstedet:

- Jeg har alltid vært den jenta som har hatt lange forhold, og jeg har egentlig aldri vært singel. Jeg er en jente som ikke har datet, men heller har møtt menn via felles venner eller på en hjemmefest og så blitt forelsket.LES OGSÅ: Se alle kjolene fra prinsesse Madeleines bryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer