Pamela Anderson:

Giftet seg i all hemmelighet med Vendelas eksforlovede

Den tidligere Baywatch-stjernen ga sitt ja til den 22 år eldre Hollywood-mogulen mandag.

GIFTET SEG: Pamela Anderson stod brud mandag. Hennes nye ektemann er filmprodusenten Jon Peters. Han var i mange år kjæreste med Vendela Kirsebom. Her er de to sammen på rød løper i 1995. Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG: Pamela Anderson stod brud mandag. Hennes nye ektemann er filmprodusenten Jon Peters. Han var i mange år kjæreste med Vendela Kirsebom. Her er de to sammen på rød løper i 1995. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dette kommer nok som en overraskelse på de fleste ettersom få en gang visste at Pamela Anderson (52) hadde kjæreste. Men mandag giftet hun seg i en hemmelig seremoni i Malibu med produsenten Jon Peters (74).

FIKK JA: Jon Peters er Pamelas nye ektemann. Foto: NTB Scanpix
FIKK JA: Jon Peters er Pamelas nye ektemann. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dette bekrefter Peters Hollywood Reporter tirsdag.

- Det er vakre kvinner overalt. Jeg kunne velge fritt, men i 35 år så er Pamela den eneste jeg har hatt lyst på. Hun gjør meg vill. På en god måte. Hun inspirerer meg, forteller Peters til nettstedet, og legger til:

- Jeg beskytter henne og behandler henne på den måten hun fortjener å bli behandlet på.

De nygifte datet for første gang for over 30 år siden, og etter at de fant tilbake til hverandre har de holdt romansen utenfor rampelyset.

- De er veldig forelsket og giftet seg i går, forteller Pamelas talsperson til People.

Peters, som blant annet står bak suksessfilmen «A Star is Born», har tidligere vært kjæreste med Vendela Kirsebom (53).

«Var utro»

Vendela, som i dag er forlovet med Petter Pilgaard (39), åpnet seg om forholdet til 74-åringen i selvbiografien «Alt jeg ikke har fortalt» i 2017.

Bokens røde tråd er kjærlighetslivet hennes, og på den måten blir leserne kjent med Jon Peters - modellens eksforlovede.

Duoen minglet med Hollywood-stjerner som Geena Davis, Bill Clinton, Ron Myer, Arnold Schwarzenegger, Quincy Jones og Michael Jackson.

Forholdet tok brått slutt da Peters skal ha vært utro med Nicollette Sheridan (56), kjent fra Frustrerte fruer.

«Ikke bare skal de ha et forhold, han skal også ha arrangert bursdagsselskapet hennes. Alle var invitert, bortsett fra meg. Jeg var på jobb i Mexico», avslørte Vendela i boka.

Mistet barnet

I samme kapittel som Vendela går inn på Peters angivelige sidesprang med Sheridan, kommer det også frem at hun venter barn med stjernen. Kirsebom skriver videre at hun velger å gi Jon en sjanse etter utroskapen.

Men forholdet skulle ikke holde. Ved en senere anledning fortalte to av kvinnene som jobbet i huset at Jon Peters hadde vært utro igjen, denne gangen med Pamela Anderson.

Da bestemte Vendela seg for å forlate alt, selv om hun fortsatte å ha sporadisk kontakt med Jon de kommende åra.

«Da er det slutt. For godt. Jeg flytter ut, legger igjen forlovelsesringen med den svære diamanten. I tillegg til at jeg er sint, skuffet og lei meg, føles det som om hans utroskap er min feil. Er jeg ikke pen nok, er ikke kroppen min fin nok?», spør hun i boka.

UHYGGELIG: Vendela Kirsebom vurderte å gi seg som modell etter et ubehagelig møte med sangstjerna Julio Iglesias. Vis mer

Sa nei til frieri

Pamela Anderson og Jon Peters møttes for første gang på Playboy Mansion på 80-tallet. Han hjalp henne den gang med å lansere karrieren hennes og betalte for både dans- og skuespillertimer før hun landet sin første rolle TV-rolle i «Home Improvement» og senere «Baywatch», skriver Hollywood Reporter.

Peters fridde til henne for første gang i 1990, men da sa Pamela nei.

- Om 30 år betyr ikke aldersforskjellen vår så mye lenger, fortalte han henne den gang, ifølge nettstedet.

Mandag postet 53-åringen en rekke bilder på Instagram hvor det kan virke som om hun hinter om bryllupet:

Stormfullt kjærlighetsliv

Pamela Anderson har litt av et turbulent kjærlighetsliv bak seg. Hun har blant annet vært gjennom tre skilsmisser.

I 1995 giftet hun seg med musiker Tommy Lee (57), etter at de kun hadde kjent hverandre i tre måneder. De fikk to sønner sammen før det hele endte i en skilsmisse i 1998.

Senere fant hun kjærligheten med musikeren Kid Rock (49). Paret ble sammen og gjorde det slutt flere ganger, før det plutselig ble kjent at de skulle gifte seg i 2006. Seremonien fant sted i St. Tropez, og ikke lenge etter gikk den tidligere supermodellen gjennom en spontanabort.

Ekteskapet var av den svært korte sorten, og november samme år søkte Pamela om skilsmisse.

I 2007 forelsket skuespilleren seg i pokerspilleren Rick Salomon (51), og i kjent stil tok det ikke lang tid før bryllupet sto. Det hele skjedde i Las Vegas. Kun to måneder senere separerte paret seg, og ekteskapet ble annullert i februar 2008.

Det tidligere ekteparet fant igjen tonen i 2013, og i 2014 valgte hun å gifte seg med Rick for andre gang, men igjen endte det i en skilsmisse.

LES OGSÅ: - Meghan vil ha kjendislivet

BRUDD: Pamela Anderson langer ut mot sin kjæreste gjennom to år, Adil Rami Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer