Miranda Lambert

Giftet seg i all hemmelighet fire år etter bruddet

Lykken smiler for countrystjernen.

LYKKEN SMILER: Miranda Lambert har giftet seg i all hemmelighet, fire år etter skilsmissen med Blake Shelton. Foto: NTB scanpix
LYKKEN SMILER: Miranda Lambert har giftet seg i all hemmelighet, fire år etter skilsmissen med Blake Shelton. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Våren 2011 ga countrystjernene Miranda Lambert (35) og Blake Shelton (42) hverandre sine ja i en romantisk seremoni i Texas etter å ha vært kjærester i seks år. I 2015 kom den triste nyheten om at de to dessverre skulle skilles, etter uoverensstemmelser i forholdet.

Siden den gang har begge to valgt å gå videre med sine liv, også på kjærlighetsfronten. Shelton er som kjent i et forhold med popstjernen Gwen Stefani (49), kjent som både soloartist og fra No Doubt.

BRUDD: Blake Shelton og Miranda Lambert var sammen i ti år, men i 2015 tok forholdet slutt. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Blake Shelton og Miranda Lambert var sammen i ti år, men i 2015 tok forholdet slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Miranda har det derimot vært stille fra lenge, men i natt kunne fansen juble over hennes nyeste avsløring i sosiale medier. Stjernen, som er kjent for sine utallige countryballader, har nemlig giftet seg i all hemmelighet.

Hemmelig seremoni

Hennes utvalgte er, ifølge Fox, politimannen Bredan McLoughlin. Han jobber i New York, og er fra Staten Island i den berømte staten. Det var på Twitter at stjernen delte at hun hadde falt pladask for den kjekke politimannen, som hun altså nå har giftet seg med.

- I anledning valentinsdagen vil jeg gjerne dele noen nyheter med dere. Jeg har møtt mitt livs store kjærlighet. Og vi har giftet oss! Hjertet mitt er fullt. Takk for at du elsker meg, Brendan, skrev hun i en åpen og ærlig melding til fansen.

Hun har også delt to bilder fra det som virker å være et landlig og intimt bryllup. Bruden gikk for en hvit kjole med blonder på ermene, mens brudgommen hadde på seg burgunderrød dress uten slips.

I hendene hadde Miranda en flott brudebukett, som hun trolig kastet mot venninnene etter seremonien.

Mirandas nye ektemann jobber som politimann sentral i New York, og har ifølge People tidligere også hatt enkelte modelloppdrag. Fra et tidligere forhold har han et tre måneder gammelt barn, som betyr at Lambert nå også går inn i rollen som stemor.

Politidistriktet Brendan jobber for deler tidvis bilder av ham på Twitter i diverse forbindelser. Han vant blant annet førsteplass i et veldedighetsløp som ble arrangert på Brooklyn-broen, noe han fikk en statuett for.

Fansen er over seg av begeistring for det nye ekteskapet. En skriver blant annet denne treffende meldingen:

«Fytti rakkeren! Han redder liv og er kjekk. Miranda har virkelig vunnet jackpoten».

Fint på begge ender

Mens Miranda koser seg som nygift, lever eksen, Blake, som kjent med popstjernen Gwen Stefani. Det var høsten 2015 at det ble kjent at «The Voice»-kollegaene hadde falt for hverandre, og nå poster de søte bilder av hverandre hele tiden.

Etter tre år som kjærester skal stjerneparet være klare for å ta forholdet ett steg lenger. De planlegger nemlig å gifte seg, meldte Us Weekly i januar.

- De kommer til å avsløre forlovelse veldig snart, sa en kilde til nettstedet.

Se dette innlegget på Instagram

Happy New Years! 😘 gx

Et innlegg delt av Gwen Stefani (@gwenstefani)

Mens countrysangeren i lang tid skal ha ønsket å gjøre Stefani til sin kone, skal hun ha holdt igjen på grunn av sønnene Kingston (12), Zuma (10) og Apollo (4), som hun har fra ekteskapet med rockeren Gavin Rossdale (53).

- Blake har lenge ønsket å gifte seg med Gwen, men hun har alltid vært utrolig forsiktig fordi hun har tre barn å tenke på, sa kilden.

Da No Doubt-vokalisten gjestet «The Ellen DeGeneres Show» i fjor, åpnet hun seg opp om både giftermål og kjærligheten til Blake.

BRUDD PÅ HVER SIN KANT: I løpet av sommeren 2015 ble det slutt mellom både Gwen Stefani og Gavin Rossdale, og Miranda Lambert og Blake Shelton. Foto: NTB Scanpix
BRUDD PÅ HVER SIN KANT: I løpet av sommeren 2015 ble det slutt mellom både Gwen Stefani og Gavin Rossdale, og Miranda Lambert og Blake Shelton. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg elsker bryllup. Barna elsker ham. Vi elsker ham. Alle elsker ham. Han er elskverdig, skrøt hun, ifølge UsaToday.com.

Ellen DeGeneres (60) fulgte deretter opp med å si at hun lurte på om det ble bryllup snart, men at de ikke måtte føle noe press eller forhaste seg.

- Jeg tenker på det hele tiden, avslørte Gwen Stefani da.

LES OGSÅ: - Jeg ble så skuffet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer