Kathy Griffin

Giftet seg første nyttårsdag

Komikeren sparket i gang 2020 med overraskende bryllup.

GIFTET SEG: Kathy Griffin og Randy Bick startet det nye året med bryllup. Her er de sammen i 2012. Foto: NTB scanpix
GIFTET SEG: Kathy Griffin og Randy Bick startet det nye året med bryllup. Her er de sammen i 2012. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Der første nyttårsdag for de fleste av oss gjerne går ut på å hvile ut etter en storslått feiring, gjorde komiker Kathy Griffin (59) noe helt annet.

Hun og kjæresten Randy Bick (41) ble nemlig erklært rette ektefolk av skuespiller Lily Tomlin (80), og startet altså det nye året som et gift par.

Den gledelige nyheten avslørte hun selv på Twitter tidlig første nyttårsdag.

- Hele seremonien varte rett under 14 minutter, men jeg må gi dere de første uredigerte 75 minuttene. ELSKER DET! Vi lovte dere atypisk. Vi er forelsket og vi klarer ikke slutte å le, skriver hun i innlegget.

- Overraskelse

Dagen i forveien, på selve nyttårsaften, avslørte Griffin at hun var forlovet.

- Godt nytt år! Og overraskelse! Vi skal gifte oss! I kveld! Etter midnatt, sa de to i videoen som ble lagt ut.

Paret møttes i 2011 under en mat- og vinfestival, skriver People. Til samme nettsted uttalte komikeren i 2016 at hun ikke trodde forholdet ville vare ettersom Bick er 18 år yngre enn henne.

- Det som var ment å være et grunt engangsligg har vokst og blomstret til noe mye mer betydningsfullt. De forble sammen. Så kunne de ikke holde seg unna hverandre, sa Tomlin under vielsen.

Etter syv år gjorde de det imidlertid slutt. Det tok likevel ikke lange tiden før de fant tilbake til hverandre, og nå har de altså lovet hverandre å være sammen livet ut.

Kontroversiell

Griffin har vakt oppsikt en rekke ganger i karrieren. I 2017 mistet hun jobben i CNN, etter å ha holdt opp et falsk, avhugget hode av USAs president, Donald Trump.

Mange reagerte kraftig på Griffins Twitter-stunt. I ettertid angret 57-åringen seg og slettet Twitter-profilen sin. Hun publiserte derimot en video hvor hun beklaget for at hun tråkket over streken.

Griffin fortalte nylig i et intervju med The Daily Telegraph at hun fortsatt mottar dødstrusler etter det kontroversielle stuntet.

På privaten har Kathy også hatt sitt å stri med.

ULYKKESFUGL: Det gikk ikke helt som planlagt da Atle Pettersen skulle ta et bad i jacuzzien på bryllupsnatten sin. Vis mer

I 2017 barberte 57-åringen av seg alt håret til ære for sin søster som kjempet for livet mot kreft.

Stuntet fikk stor oppmerksomhet, blant annet fra hennes egen mor som hyllet datteren på sosiale medier.

- Min datter Kathleen Mary er en fantastisk person, skrev moren i en melding på Twitter.

Hun har også gått hardt ut mot førstedamen, Melania Trump, og kalt henne en «tiltaksløs dritt».

LES OGSÅ: Melanias oppførsel vekker oppsikt i USA

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer