Giftet seg foran TV-kameraene

Den populære TV-stjernen Shannen Doherty sikret seg drømmemannen.

<strong>90-TALLS STJERNE:</strong> Shannen Doherty ble kjent over hele verden gjennom sin rolle som «Brenda» i 90-talls serien «Beverly Hills 90210». Foto: Stella Pictures
90-TALLS STJERNE: Shannen Doherty ble kjent over hele verden gjennom sin rolle som «Brenda» i 90-talls serien «Beverly Hills 90210». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Shannen Doherty (40) sjarmerte gutter over hele verden da hun på 90-tallet slo igjennom med sin rolle som tenåringen Brendan Walsh i TV-serien «Beverly Hills 90210».

Men etter at hun møtte sin kjæreste Kurt Iswarienko var det Shannen Dohertys tur til å falle pladask, og lørdag giftet de to seg i Malibu utenfor Los Angeles.

Hele vielsen ble filmet og skal sendes i Dohertys nye realityserie, som vises på amerikansk TV.

Doherty har tidligere vært gift to ganger, med Ashely Hamilton og Paris Hiltons eks-kjæreste Rick Solomon.

Begge gangene ble hun skilt etter kort tid, men denne gangen er hun overbevist om at hun har valgt rett mann.

- Ekteskap er en stor forpliktelse for meg, som jeg ikke tar lett på lenger. Jeg har lært leksen min, sier skuespilleren til People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  TV-stjerne avslørt som eskortepike

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer