Giftet seg foran kjendisvennene

Rockestjernen Matt Sorum gav bruden sitt «ja» foran blant andre Steven Tyler og Dave Navarro.

GIFT TIL SLUTT: Rocker Matt Sorum og sanger og danserinne Adriane Harper har vært sammen i drøyt ni år. I helgen ble de to endleig mann og kone. Her avbildet sammen på byen en kveld i fjor høst. Foto: Stella Pictures
GIFT TIL SLUTT: Rocker Matt Sorum og sanger og danserinne Adriane Harper har vært sammen i drøyt ni år. I helgen ble de to endleig mann og kone. Her avbildet sammen på byen en kveld i fjor høst. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Trommis Matt Sorum (52), kjent fra rockebandene Guns N'Roses og Velvet Revolver, slo lørdag et slag for kjærligheten.

Da giftet han seg nemlig med sanger og danserinne Adriane «Ace» Harper, bekrefter talspersonen hans overfor UsWeekly.

Vielsen fant sted i Palm Springs i California, og både familie og venenr var til stede for å feire brudeparet.

Stjernespekket

Blant de mange celebre gjestene var Aerosmith-vokalist Steven Tyler, rockestjerne og skuespiller Juliette Lewis, musiker Dave Navarro, skuespillerne Jane Lynch og John Stamos, samt Sorums gamle Guns-kolleger Slash og Duff McKagan.

KREATIVE: Matt Sorum og Ace Harper har skapt musikk sammen i bandet Diamond Baby siden 2011. Lørdag fikk de kirkeklokkene til å ringe.  Foto: All Over Press
KREATIVE: Matt Sorum og Ace Harper har skapt musikk sammen i bandet Diamond Baby siden 2011. Lørdag fikk de kirkeklokkene til å ringe. Foto: All Over Press Vis mer

Den greske designeren John Varvatos var også blant gjestene. Han designet brudgommens smoking, ifølge en kilde til UsWeekly.

Kjendisfavoritt Monique Lhuillier, som også designet brudekjolen til Rose McGowan, stod bak kjolen til bruden og brudepikene.

Matt Sorum og Adriane Harper forlovet seg i desember 2011 etter å ha vært sammen i syv år. Smekre «Ace» har danset for store stjerner som Jennifer Lopez, Pink, Lenny Kravitz og Duran Duran, og er i dag vokalist i bandet Diamond baby - som ektemannen dannet i 2011.

LES OGSÅ: - Hun begynner å forstå mer og mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer