Giftet seg foran ekskjæresten

- Han satt på første rad, sier Kaley Cuoco.

GIFTET SEG: Tennisstjernen Ryan Sweeting og skuespiller Kaley Cuoco giftet seg på nyttårsaften, kun seks måneder etter at de begynte å date hverandre. Foto: All Access Photo/ All Over Press
GIFTET SEG: Tennisstjernen Ryan Sweeting og skuespiller Kaley Cuoco giftet seg på nyttårsaften, kun seks måneder etter at de begynte å date hverandre. Foto: All Access Photo/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
FØRSTE RAD: Cuoco og kollega Johnny Galecki hadde et hemmelig forhold i to år under innspillingen av The Big Bang Theory. Han satt på første rad da Cuoco giftet seg med Sweeting. Foto: Everett Collection/All Over Press
FØRSTE RAD: Cuoco og kollega Johnny Galecki hadde et hemmelig forhold i to år under innspillingen av The Big Bang Theory. Han satt på første rad da Cuoco giftet seg med Sweeting. Foto: Everett Collection/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Den sjarmerende TV-stjernen Kaley Cuoco (28) overrasket alle da hun i september i fjor kunngjorde at hun hadde forlovet seg. Det skjedde kun tre måneder etter hun hadde begynt å date kjæresten, Ryan Sweeting.

Paret giftet seg på nyttårsaften. Da satt Cuocos ekskjæreste og kollega fra «The Big Bang Theory», Johnny Galecki, på første rad.

- Da var flaut å jobbe med ham i begynnelsen etter bruddet. Men etter en stund ble vi bestevenner, og det gikk videre på en elegant måte. Han er en av mine aller nærmeste venner, og satt på første rad i bryllupet mitt, med et stort smil om munnen, forteller hun til Cosmopolitan ifølge nettstedet ContactMusic.com.

28-åringen innrømmer at hun syntes det gikk veldig raskt fra første møte, til forlovelse og deretter til bryllup.

- Ja, det skjedde fort, men det er sånn jeg er. Da vi møtte hverandre visste jeg at han var den rette. I bryllupet følte jeg meg som en rockestjerne. Hele rommet var fullt av kjærlighet, sier hun.

I det samme intervjuet avslørte skuespilleren hva hun mener er hennes beste avgjørelse hittil i livet. Det var å legge inn brystimplantater i en alder av 18.

Her til lands sendes «The Big Bang Theory» på TVNorge.

LES OGSÅ: - Brystimplantatene er min beste avgjørelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer