GODE VENNER: Scott Weiland ble sparket fra rockebandet Stone Temple Pilots i februar i år etter lang tids krangling. Her med Slash under American Music Awards for noen år siden. Foto: FAME FLYNET
GODE VENNER: Scott Weiland ble sparket fra rockebandet Stone Temple Pilots i februar i år etter lang tids krangling. Her med Slash under American Music Awards for noen år siden. Foto: FAME FLYNETVis mer

Giftet seg for tredje gang

- Alle lo og gråt om hverandre, forteller Jamie Wachtel.

SEOGHØR.NO: I helgen giftet rockestjernen Scott Weiland (45) seg med fotografen Jamie Wachtel i et lite intimt bryllup i parets hjem i Los Angeles.

- Vi hadde en fantastisk vakker og ektefølt seremoni. Alle lo og gråt om hverandre. Scott og jeg er overlykkelige, forteller den nybakte bruden til People.com.

Weiland, kjent som frontfigur i Stone Temple Pilots og Velvet Revolver, traff Wachtel da hun tok bilder under innspillingen av julealbumet hans «The Most Wonderful Time of the Year» i 2011. I november i fjor forlovet de seg.

- Jeg er utrolig lykkelig. Hun er fantastisk vakker i alle aspekter av ordet. Elskverdig, smart og lidenskapelig. Hun er glad i barna mine, og jeg er glad i sønnen hennes. Vi skal gifte oss til våren og familiene våre kommer til å bo sammen. Hun er det beste som har skjedd meg på veldig, veldig lenge, sa han den gang til Rolling Stone magazine.

Weiland, som har en bipolar lidelse, har gjennom store deler av livet slitt med rusproblemer og vært fengslet flere ganger.

Han har også vært gift to ganger tidligere og barna Noah (13) og Lucy (11) fra ekteskap nummer to.LES OGSÅ: Rockestjerne voldtatt som 12-åring